Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
Baces, çelik baca imalatı
Açıklama :
Baces Çelik Baca ve Havalandırma olarak kurulduğumuz günden bugüne; hava kanalı imalatı, çelik baca imalatı, paslanmaz çelik baca imalatı, tek ve çift cidarlı baca imalat ve montajı, tamamlayıcı baca ekipmanları, doğalgaz bacaları imalatının yanında anahtar teslim çelik baca projeri ve havalandırma sistem imalatı, montajı ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.
MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ

Çelik Baca ve Havalandırma Sistemleri Misyonumuz, Biz bilinci ile, insan onur ve önemini herşeyin önünde tutarak ve güven vererek toplam kalitemizi geliştirmektir.
Çelik Baca ve Havalandırma Sistemleri tüm ilişkilerinin temelinde azim, tecrübe, güven ve inanç yatar. Bunun kaynağını tüm bireylerin kendilerine, çalışma arkadaşlarına, Firmanın bünyesinde yapılan işlere karşı duydukları güven ve inanç sağlamaktadır. Firmamızda çalışan insanlar Firma için en değerli varlıklardır. Firmamızda bulunan yöneticiler ve çalışanlar bir birlerine karşı güven duyguları içinde, sorumluluklarının bilincinde, yalnız kendileri için değil kurumları ve çevreleri için de güven vererek özveri ile çalışan insanlardır. Firmamızın içinde yer alan her birey, yaptığı işi en iyi, en doğru, en güzel nasıl yaparım diye düşünür ve mükemmele ulaşmak için çaba harcar. Kendisini geliştirirken çevresindekileri ve içinde bulunduğu kurumu da geliştirilmek onun için yaşam biçimidir. Firmamızda çalışan bireyler bir birlerinden görev ve sorumlulukları açısından farklı olmakla beraber; onur, anlam ve insan hakları yönünden eşittirler.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58594" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Baces, çelik baca imalatı, hava kanalı imalatı, paslanmaz çelik baca imalatı, tek ve çift cidarlı baca , tamamlayıcı baca ekipmanları, doğalgaz bacaları, havalandırma, çelik baca imalatçıları, çelik baca konusunda pendik te çalışmaktadır.
Anahtar Kelimeler: çelik baca imalatı, hava kanalı imalatı, paslanmaz çelik baca imalatı, tek ve çift cidarlı baca , tamamlayıcı baca ekipmanları, doğalgaz bacaları, havalandırma, pendik, çelik baca imalatçıları, çelik baca

Baces, çelik baca imalatı Firma Yetkili Girişi Giriş