Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Eriş Metal
Açıklama :
Bülbül Kardeşler ismiyle 1975 yılında Babamız Tahsin Bülbül tarafından kurulan firmamız, 2004 yılında isim değişikliğine giderek Eriş Metal İnşaat Taahhüt adını almıştır. Demir Çelik söktörünün her alanında hizmet veren Eriş Metal yılların deneyim ve tecrübesini gerek şirketlere gerekse tüketicilere sunmaktan gurur duymaktadır.

Kurulduğu günden bu yana konusunda uzman personeli, teknolojiyi yakından takip eden ve sürekli yenilenen üretim alt yapı ile kaliteli üretim kaliteli ürün anlayışında imalat yapmakta olanEriş Metal, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır.

Misyonumuz

Eğitime önem veren, sürekli kendini geliştiren genç ve dinamik kadrosu ile demir çelik sektöründeki en son teknolojiyi kullanarak , kaliteli ve müşteri memnuniyetine uygun olarak hizmet vermektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58580" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Eriş, ferforje, çelik çatı, çelik konstrüksiyon, balkon korkulukları, pencere korkulukları, demir doğrama, kaynak işleri, ferforje imalatı konusunda Pendik'te hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: ferforjeci, pendik ferforje, demir doğrama, ferforje korkuluklar, çelik çatı, merdiven korkulukları, balkon korkulukları, pencere korkulukları, sundurmalar, kurtköy ferforje imalatı, pendik çelik konstrüksiyon, pendik

Eriş Metal Firma Yetkili Girişi Giriş