Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Can Teknik Taşlama | CNC taşlama
Açıklama :
2008 Yılında Kurulan Can Teknik Taşlama, makina yan sanayine yönelik olarak cnc taşlama, silindir taşlama, satıh taşlama, hassas taşlama, talaşlı imalat, yüzey işleme, fason taşlama işleri, kızak, banko, çanak taşlama, profil taşlama, puntasız, dik taşlama, torna freze işlerinizi itina ile yapmaktadır.
Fason imalatın yanında makina imalatı ve fason taşlama işleri yapan CAN Teknik Taşlama, sürekli yenileen ve gelişen araç parkuru, konusunda uzman personeli, büyük müşterileri ve çözüm ortakları ile iklimlendirme, otomotiv, makina, makina yan sanayi, inşaat vb sektörlere ürün ve himet sunmaktadır.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışan firmamız, ekonomik fiyatlandırma, tam zamanında iş ve ürün teslimi, kaliteli ve sıfır hatalı üretim ve toplam kalite yönetimi anlayışı ile çalışmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58530" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: "Can Teknik Taşlama, cnc taşlama, silindir taşlama, satıh taşlama, hassas taşlama, talaşlı imalat, yüzey işleme, fason taşlama işleri, kızak, banko, profil taşlama, yüzey taşlama, torna işleri, freze işleri, talaşlı imalat, puntasız, dik taşlama konularında Pendik'te hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: cnc taşlama, silindir taşlama, satıh taşlama, hassas taşlama, talaşlı imalat, yüzey işleme, fason taşlama işleri, kızak, banko, profil taşlama, iç yüzey taşlama, dış yüzey taşlama, yüzey taşlama, torna işleri, freze işleri, talaşlı imalat, puntasız, dik taşlama

Can Teknik Taşlama | CNC taşlama Firma Yetkili Girişi Giriş