Spor Sektörü Şirketleri

Sektör : Spor Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Akar Spor | spor ekipmanları
Açıklama :
Akar Spor Ekipmanları

Firmamız, kurulduğu günden bugüne koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ve kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerine spor ekipmanları konusunda ürün ve hizmet sunmaktadır.

Son teknolojiyi yakından takip eden üretim alt yapısı, konusunda uzman personeli, sektöründe lider tedarikçi ve çözüm ortakları, dünya standartlarında üretim anlayışı ve ekonomik fiyatlandırma ile kapalı ve açık spor tessilerinizin hertürlü spor ekipman ihtiyacını karşılıyoruz.

Şirketimiz, toplam kalite yönetimi anlayışı ile tedarikçisinden çalışanına kaliteyi müşterilerine sunmaktadır. Tüm Spor ekipmanları ve malzemelerinin tedarik, imalat, satış servis ve montaj hizmetlerini veriyoruz. Firmamız, geniş stokları ve üretim kapasitesi ile ürün hizmet ve projelerinizi zamanında teslim etmektedir.

Akar Spor, Spor kompleks ve tesislerinizi projelendirme imalat ve montajını anahtar teslimi yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58515" border="0" alt="Kurumsal Spor Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Akar Spor, spor malzemeleri, NBA pota, cam panya, fiber panya, Futbol Direği, Basketbol Ekipmanları, Voleybol Direkleri, tenis direkleri, skorboard, Tribün Koltuğu, Yedek Oyuncu Kulübesi, Atletizm Spor Ekipmanları, spor ekipmanları, minyatür futbol kalesi, basketbol çemberleri, villa pota, seyyar pota imalat montaj ve uygulamaları konularında İstanbul 'da hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: spor ekipmanları, spor malzemeleri, NBA pota, cam panya, fiber panya, Futbol Direği, Basketbol Ekipmanları, Voleybol Direkleri, tenis direkleri, skorboard, Tribün Koltuğu, Yedek Oyuncu Kulübesi, Atletizm Spor Ekipmanları, minyatür futbol kalesi, basketbol çemberleri, villa pota, seyyar pota

Akar Spor | spor ekipmanları Firma Yetkili Girişi Giriş