Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
Potaş Demir Pazarlama
Açıklama :
25 Yıl önce İç Anadolu' nun küçük bir kasabasında
İstanbul' a gelip POTAŞ DEMİR İNŞAAT LTD. ŞTİ adı altında şirketimizi kurup siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunduk.
Aradan geçen tam bir çeyrek asrı pek çok hatıralarla geride bıraktık. Bu ticari yolculukta belli kademeleri aştık, belli kazançlar elde ettik ve böylece tecrübemize tecrübe katıp ticari hayatımızda belli bir yol kat ettik.
Siz değerli müşterilerimizin dilek ve temennilerini nazarı dikkate aldık sürekli kendimizi yeniledik ve yenilemeye devam etmekteyiz.
Kalite ve müşteri memnuniyeti gibi ilkeleri sürekli ön planda tuttuk. Çağımızın gereksimi olan yenilenme ruhunu hiç elden bırakmadık bunun için gerekli gördüğümüz bütün araç ve gereçleri şirketimizin bünyesine katarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunduk.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58495" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Potaş Demir Çelik Çekme Boru, Siyah Dikişli, Galvaniz, Sanayi, Kazan, Bitümlü Boru, Spiral Sarımlı, NPU, NPI, IPE, HEA, Profil, HEB, Kutu, Köşebent, Lama, Silme, T, Inşaat, Nervürlü, Kare, Altı Köşe, Kalın Yuvarlak, Ray, Transmisyon, Hasır Çelik, Sac, Dekape, Platina, Baklavalı, Genişletilmiş Sac, Galvaniz Sac, Galvaniz Oluklu Sac, Galvaniz Trapez Sac, Lama, Kare, Yuvarlak Demir, Paslanmaz Sac, Boru, Profil, Lama, Yuvarlak Demir 0. 5-10 mm arasi Sac Kesme, Bukme
Anahtar Kelimeler: IPE, NPU, NPI, demir, sac, Profil, Demir, Dolu Demir, Çelik, DKP, Trapez, Baklavalı, kare

Potaş Demir Pazarlama Firma Yetkili Girişi Giriş