Güzellik Sektörü Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
NİRVANA GÜZELLİK SALONU
Açıklama :
Herşey Unutulur ama güzelliğiniz asla!

Nirvana güzellik merkezi 10 yıllik is tecrubesi ile her geçen gün kendini gelistiren ve güzellik sektörune damga vurmuş bir firmadır. Temel ilkesi ; En kaliteli ürün ve en iyi hizmeti sunmak olan Nirvana Güzellik Merkezi, kalitesi ile tanınan dünyaca ünlü firmaların ürünlerini kullanmakta ve sektörde çıkan her türlü yeniliği dünya ile aynı anda müşterilerin beğenisine sunmaktadır.

Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen konusunda uzman bir kadro ile Lazer epilasyon, cilt bakimi , zayiflama, botox dolgu v. b islemleri doktor kontrolunde kisiye özel calisma sistemiyle sonuc odakli net sonuclara imza atmaktadır.

Referans sistemiyle , Bizden islem alan musterilerin tavsiyeleriyle, muşteri sayimiz kisa surede artmakta ve sosyal medya reklami , brosur , tv reklamlariyla icerigimizi anlatip marka değerimizi arttırmaya yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Müşterilerimizin rahat ve konforu için her türlü detay düşünülerek dekore edilmiş geniş, ferah salonumuzun sıcak ambiansını sizler de hissedeceksiniz.
Salonumuz, profesyonel ve güler yüzlü bir kadro ile sunulan hizmetin, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda, uygun fiyatla yapılmasını temel ilke olarak benimsemiştir. Sizleri de kaliteden ödün vermeden hizmet sunan salonumuza bekleriz…

HİZMETLERİMİZ

DİYOT BUZ LAZER
YOSUN VE VÜCUT BAKIMI
E-LIGHT
İĞNELI EPILASYON
SIR AĞDA
PARAFIN
MANIKÜR & PEDIKÜR
YOSUN VE VÜCUT BAKIMI
G5 MASAJI
OKSIJEN TERAPI
SELÜLIT TEDAVISI
PROFESYONEL MAKYAJ
CILT BAKIMI
ZAYIFLAMA
VENÜS FREEZE
GÖZ BAKIMI
GELIN PAKETLERI
GÖĞÜS BAKIMI
KAŞ ESTETIĞI
KALICI MAKYAJ
AKNE TEDAVISI
SELÜLIT TEDAVISI
LAZER EPILASYON


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58461" border="0" alt="Kurumsal Güzellik Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama:
Anahtar Kelimeler: NİRVANA GÜZELLİK SALONU BAYİLİĞİ, NİRVANA BAYİLİK, GÜZELLİK SALONU BAYİLİKLERİ

NİRVANA GÜZELLİK SALONU Firma Yetkili Girişi Giriş