Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
MAKSER BİLİŞİM İTD.ŞTİ
Açıklama :
Plotter , Plankopya, Kağıt, Makina ve Sarf Malzeme Satışı
MAKSER BİLİŞİM Sektörünün önde gelen marka ve ürünlerini, en yeni teknolojileri, hayatı kolaylaştıran ve işletmenize fayda sağlayacak katma değerli çözümleri, kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden siz değerli müşterilerimizle buluşturmak amacıyla kurulmuştur. .

Müşterilerine “Teknoloji Ortağı” yaklaşımı sunan MAKSER BİLİŞİM; Ozalit, Plotter Makina Satışı, Ozalit, Plotter Makina Kağıtları, Ozalit, Plotter Mürekkep Kartuşları ve Ozalit, Plotter Makinaları Teknik Servisi; Ürün gruplarında uzmanlaşmış olup her geçen gün ürün yelpazesini genişletmektedir.

Saygılarımızla…

1996 yılından günümüze değin eğitimli personeli, uzman yönetici kadrosu ile plotter geniş format yazıcı sektöründe ; hizmet kalitesinde yüksek standartları sunmayı hedeflemiştir.

Tüm çalışanlarımız ortak bir sorumluluk bilincine sahiptir.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak şekilde kendimizi sürekli geliştirmeyi ve yenilemeyi müşteri memnuniyetindeki hedefimiz olarak görmekteyiz.


Telefon :
03124800882
Adres :
ATA MAH.1065 CAD.148/A, ÇANKAYA, Ankara

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58397" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Plotter Makinaları ve Plotter Satış, Plotter Kartuş, Plotter Servis ve Plotter Kağıdı hizmeti vermekteyiz.
Anahtar Kelimeler: plotter, plotter makinalari, ozalit makinalari, plotter servis, plotter satış, plotter kartuş, plotter kağıdı, hp plotter, hp plotter servis, hp plotter kartuş, hp plotter kağıdı, epson, epson plotter, epson plotter kağıdı, epson plotter kartuşu, epson plotter servis

MAKSER BİLİŞİM İTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş