İnşaat Taahhüt Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Taahhüt Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
dogulular yapı malzemeleri inşaat ve taahhüt
Açıklama :
2009 yılında kurulan firmamız ilk olarak Sıhhı Tesisat, Su Kaçağı Tespiti, Hizmeti vermeye başlamıştır. İlk zamanlarda belli bir bölgeye hizmet veren firmamız daha sonraki yıllarda Diyarbakır'ın en ücra köşelerinden çevre illere kadar geniş bir çalışma alanında profesyonel ekibiyle birlikte hizmetlerine devam etmiştir.
Doğulular yapı hızla gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, çağın gereklerini ve geleceğe dönük olası gelişmeleri hesaba katarak donanımını ve personel kalitesini sürekli ve düzenli bir şekilde standartların üzerine çıkarmaya çalışmaktadır.
Bu anlamda firmamız 2012 yılından itibaren Çelik Kapı, Limanant Parke, Boya, Kartonpiyer, Mobilya, Seramik, , Parke, Dış Cephe Mantolama, ANAHTAR TESLİM İŞLERİ onarım öncesi ile onarım sonrası temizlik işleri ve Temizlik gibi alanlarda faaliyet göstererek “Dekorasyon” sektörüne ilk adımını atmış olup kısa bir süre içinde bu alanlardaki hizmet türlerinin de aranılan, güven duyulan firması haline gelmiştir.
Bünyemizde ayriyetten yapı malzemeleri satışları yapılmaktadır
Bununla birlikte Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketleriyle resmi anlaşmalara bağlı olarak hizmet vermeye devam eden firmamız yoğun iş trafiği nedeniyle araç filosunu ve uzman sayısını her yıl katlayarak, hizmet fiyatlarını müşteri dostu bir anlayışla belirleyerek, iş öncesi ve sonrası hizmet ve destek kalitesiyle müşterilerinin gülümseten yüzü olmuştur.


Telefon :
05333154871
Adres :
medya mah 180 sk zafer sitesi b blok altı no 7/A, kayapınar, Diyarbakır

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57883" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Taahhüt Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: inşaat anahtar teslim işler
Anahtar Kelimeler:

dogulular yapı malzemeleri inşaat ve taahhüt Firma Yetkili Girişi Giriş