Turizm Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları

Firma Ünvanı :
DT Transfer
Açıklama :
Antalya, Gazipaşa ve Hatay Havalimanından Otele, Otelden Havalimanı ' na, Adresten Havalimanına Ulaşım. En uygun Fiyat Grantisi ile Özel, Vip ve Ekonomik Transfer Ulaşım Hizmeti Vermekteyiz.

Biz Kimiz?
DT Transfer, Doğru Tur ortaklığı ile kurulmuştur, Firmamız yılların verdiği deneyim ile teknojiden maksimum faydalanmaktadır. Kongre ve Organizasyon Transfer hizmeti de sunmaktayız. Şimdilik Antalya, Alanya, Isparta, Hatay 'da 7/24 Transfer Ulaşım Hizmeti göstermekteyiz. Sektöre iddialı araçları ile hızlı bir giriş yapan firmamız özellikle havaalanı taşımacılığı Kongre ve organizasyon konusunda Antalya bölgesinde aranan isimler arasındadır. Taşımacılık konusunda her gecen gün büyümekte olan firmamız kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir.

Belgeli, Konforlu ve Temiz Araçlar

Koltuk Ferdi Kaza Sigortası ile Araçtaki Bütün Misafirlerimiz sigortalıdır.

7/24 Transfer Hizmet ve Ulaşılabilirlik

Uygun Fiyat

Online Satış ya da Yerinde Ödeme

Kolay Rezervasyon

Adresten Adrese Hizmet

Uçağın Rötar Yapması Halinde Ek Bir ücret talebi yok

Deneyimli Şoförler


Telefon :
0242 522 6076
Adres :
Cikcilli Mah. Azakoğlu Cad. 25/4 Alanya, alanya, Antalya

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57744" border="0" alt="Kurumsal Turizm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Antalya, Gazipaşa ve Hatay Havalimanından Otele, Otelden Havalimanı ' na, Adresten Havalimanına Ulaşım. En uygun Fiyat Grantisi ile Özel, Vip ve Ekonomik Transfer Ulaşım Hizmeti Vermekteyiz.
Anahtar Kelimeler: havalimanı otel transfer, havaalanı transfer, havaalanı otel transfer, otelden havaalanına transfer, havaalanından otele transfer, uygun transfer, ucuz transfer, ucuz ama rahat transfer, özel araçla transfer

DT Transfer Firma Yetkili Girişi Giriş