Yemek -Catering Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Yemek -Catering Firmaları

Firma Ünvanı :
Hilal'in Mutfagi
Açıklama :
Hilalin mutfağı ; tamamen amatör bi ruhla baslayarak. ANNE ELİ DEGMİŞ GİBİ LEZİZ EVİNİZDE PİŞMİŞ GİBİ TEMİZ sloganıyla yola cıkmıstır. Toplu Yemek gereksinimleri olan İş Merkezleri, Fabrikalar, Okullar, Hastaneler vb. kurumların bu gereksinimlerini karşılamak, Yemek Üretimi ve Servisi Hizmetlerini Toplam Kalite Standartlarında sunmak amacıyla "2013" yılında Edirnede kurulmuştur.
Temel amacı: talepleriniz doğrultusunda beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamak, hijyenik bir ortamda, kaliteli ve lezzetli bir yemek üretimi yaparak, mükemmel servis, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bu doğrultuda Hilal’in Mutfağı olarak vizyonumuz; sanayi ve ticaret dünyamızda bu hizmeti talep eden büyük/küçük ölçekli tüm kuruluşlara kaliteden ödün vermeden, en iyi ürün ve hizmeti, en uygun fiyatlarla ve en sağlıklı biçimde sunan tedarikçi firmaları olmaktır.

Toplu Yemek Üretimi ve Catering hizmetlerinde, bilimsel normlara uygun, üretim, servis ve sevk ortamlarında, son derece hijyenik, çağdaş teknolojiyle donatılmış üretim araç ve ekipmanlarımız, gıda konusunda ve hizmet sektöründe uzun yıllar çalışmış, deneyimli, tamamen profesyonel kadromuz ile sağlıklı, lezzetli ve standartlara uygun üretimimizi, sizlere sunmaktan büyük bir mutluluk duyacağız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57650" border="0" alt="Kurumsal Yemek -Catering Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Hilalin mutfağı ; tamamen amatör bi ruhla baslayarak. ANNE ELİ DEGMİŞ GİBİ LEZİZ EVİNİZDE PİŞMİŞ GİBİ TEMİZ sloganıyla yola cıkmıstır. Toplu Yemek gereksinimleri olan İş Merkezleri, Fabrikalar, Okullar, Hastaneler vb. kurumların bu gereksinimlerini karşılamak, Yemek Üretimi ve Servisi Hizmetlerini Toplam Kalite Standartlarında sunmak amacıyla "2013" yılında Edirnede kurulmuştur.
Anahtar Kelimeler: Catering, Yemek Servisi

Hilal\'in Mutfagi Firma Yetkili Girişi Giriş