Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
Topraklar Yatay Sondaj
Açıklama :
Şirketimiz 2009 yılında Ankara’da kurulan bir firmadır. Toplum artık gereksiz ve rahatsızlık veren açık kanal inşaatlarının neden olduğu yıkım ve pahalı tamiratlara tahammül edememekte ve “Yatay Sondaj” kaçınılmaz bir hal almaktadır. Yatay Sondaj sektörünün taleplerini karşılamak için son teknolojiyi kullanmak gerekmekte, dolayısıyla şirketimizin çalışma sistemleri her türlü zemin koşulunda başlangıçtan bitime kadar yüksek üretim kapasiteli olmaktadır.

İnsana değer veren şirketimizde iş güvenliğinden hiçbir sekil de ödün verilmemekte, çalışma prensiplerimizin başında güvenlik gelmektedir. İş ciddiyetine ve optimum kararı hızlı bir şekilde verme yetkisine sahip deneyimli mühendisler, bilgili saha teknikerleri ve personelle standart donanımın yanı sıra ender rastlanan şartlarda çalışmak için gerekli ekip ve ekipmanı sağlayacak ve kullanacak kapasiteye sahibiz.

Hiçbir şekilde ulaşımı aksatmadan ve ilgili zemin üzerindeki hiçbir faaliyeti engellemeden; karayolları, demiryolları, hava limanları gibi yerlerde yeraltı geçişleri, doğalgaz, elektrik, iletişim hatları, su ve diğer kanalları yatay sondaj sistemi ile pnömatik ve yönlendirilebilen makine ve teçhizatlar ile 10ؖ 1600Ø ölçüleri arasında 500 m’ye kadar hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılır.

Her türlü otoyol, karayolu, demiryolu geçitlerindeki boru sürme işlerinizde; düşük maliyet zemin koruma, bağımsız çalışma avantajları ile sizleri büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Zemine uyumlu aparatlar ( kaya parçalayıcı, toprak kesici, kil başlığı vb. ) yatay sondaj sisteminin artı özellikleridir.


Telefon :
0312 280 06 12
Adres :
Etimesgut İlçesi, Şeker Mahallesi 1407 sokak Akdal Recidans 16/ 20, Etimesgut, Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57572" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yatay Sondaj işleriniz itina ile yapılır.
Anahtar Kelimeler: yatay delgi, yatay sondaj firmaları, Yatay sondaj, Yatay sondaj yaptırmak istiyorum, Kastamonuda yatay sondaj, Yatay sondaj maliyeti, Sondajcı, Sondajcılar, Yatay delgici, Yatay delme, Köstebek, Yatay köstebek, Yatay boru sürme, Hdpe boru yatay sondaj, Plastik boru yatay sondaj, Çelik boru yatay sondaj, Reamer, Genişletme başlığı, Delgi başlığı, Sonda havuzu, Dijitrack F5, Eclips cihaz, Eclips Sonda, Dijitrack f5 sonda, Dijitrack falcon cihaz, Yatay sondaj dedektörü, Takip cihazı, Wermeer yatay

Topraklar Yatay Sondaj Firma Yetkili Girişi Giriş