Isıtma /Soğutma Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Isıtma /Soğutma Firmaları

Firma Ünvanı :
TAY MÜHENDİSLİK MAKİNA TAHH.PAZ.SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
HAKKIMIZDA. . .
Tay mühendislik 2007 yılında ticari hayatına Baymak ana bayi olarak ürün satışı , ürün seçim, proje ve mühendislik uygulamaları hizmeti vererek başlamıştır.
Her zaman gerçek müşteri odaklı çalışarak ; inşaat firmaları, mekanik firmaları, tesisat ustalarını partner seçerek çalışmayı prensip haline getirmiştir. Zamanla büyüyen kadrosuyla birçok marka , ürünü pazarlayan, satışını yapan ve birçok inşaat firmalarına Taahhüt ünü yapan bir mühendislik firması olmuştur. Şuan Tay mühendislik Türkiye nin bir çok bölgesine ürün satışı yanında deneyimli ve uzman kadrosuyla teknik destekte vermektedir.
Tay mühendislik birçok önde gelen markalarla çalışarak müşteri memnuniyeti hedeflemiştir. Yenilebilir enerji sektöründe çalışmalar yaparak birçok referanslar elde etmiştir. Güneş enerji sistemleri, yerden ısıtma , ısı pompası kazan dairesi uygulamaları ile müşterilerinin daha verimli yapılarda oturmasını sağlamıştır. Sektör de ürün satışı yapıyoruz fakat doğru ürün seçiminde yardımcı olarak mühendislik hizmeti ve danışmanlık hizmetinde de öncü bir firmayız.
Sizlerinde devam eden veya başlayacak yeni projelerinizde bizleri partner olarak seçmenizi umarak , başarılarınız devamını dileriz.
Tay mühendislik—2017
UYGUN FİYAT İÇİN DOĞRU ÜRÜN SEÇİMİ GEREKİR. .
Uygun fiyat vermek doğru ürün seçimi gerektirir. Bunun için her zaman yanınızdayız. Gelin projeniz üzerinden veya şantiyede birlikte keşif yapalım. Teklifinizi birlikte hazırlayalım. . .
TAY MÜHENDİSLİK NELER YAPIYOR ?
Isıtma soğutma sektöründe,
Kullanılan tüm ürün , ekipmanlarının satış ve montajında hizmet veriyoruz.
Kazanlar
Kombiler
Klimalar
Radyatör ve havlupan
Pompa ve hidrofor grubu
Yangın tesisat malzemeleri
Sıhhi tesisat malzemeleri
Yenilebilir enerji sistemleri
Şofben, termosifon, elektrikli su ısıtıcıları
Boylerler
VRF sistemleri
Plakalı eşanjör ve denge kapları
Genleşme tankları
Alt ve üst yapı tesisat malzemeleri
Siyah ve galvaniz borular
Radyant ısıtıcı sistemleri


Telefon :
0216 416 57 32
Adres :
altayçeşme mahallesi oba çıkmazı sokak onur sitesi no: 5/2 maltepe istanbul, maltepe, İstanbul

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57558" border="0" alt="Kurumsal Isıtma /Soğutma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: kombi radyatör termosifon klima pompa termosifon montaj kazan
Anahtar Kelimeler: baymak, termo, termosifon, klima, kombi, şok, fiyat, pompa, kazan, yoğuşma, bacalı, şofben, online, ariston termosifon, boyler, petek, radyatör, panel, tay, muhendislik, proje, taşıma, ana bayii, bayi, ucuz fiyat, pompa, nakliye, lambert, brötje, hidrofor teknik bilgi, hidroforcu, hidrofor , hidrofor servisi, hidrofor ustası, hidroforcu, weili kombi, daikin, daikin kombi, weilikombi, weili, daikinweili, vrf, alf energy, alf energy pompa, alfenergy, alfenergy hidrofor, alf energy üç hizli pompa,

TAY MÜHENDİSLİK MAKİNA TAHH.PAZ.SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş