Organizasyonlar Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyonlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Uluçay Balo Salonu
Açıklama :
Adana düğün salonları arasında liderliğe aday bir konumda olan Uluçay Balo Salonu olarak en mutlu günlerinize ortak olmayı amaçlıyoruz. Hizmet anlayışımızı sadece yer temini ve organizasyon olarak değil, özel günlerinizde ihtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda güler yüzlü, memnuniyet odaklı ve profesyonel olarak sizlere sunmaktır. Sadece düğün değil, parti, bekarlığa veda, balo, mezuniyet geceleri, nişan ve toplantı organizasyonları içinde tercih edebileceğiniz Uluçay Balo Salonu tüm özel organizasyonlar için hizmet sağlamaktadır. Adana balo salonları arasında ise ilk tercihler arasında yer almaktadır.

Uzun bir süredir hayallerini kurduğunuz o muhteşem gecede her şeyin kusursuz bir görünüme sahip olması için senkronize bir ekip ile sizlerin yanında olmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda özel günlerinizde Adana Düğün Salonu olarak yapacağımız sürprizler sadece hizmet kalitesi ile de sınırlı değildir.

Adana düğün mekanları arasında çıkış yaptığımız önemli özellikler ise sahip olduğumuz geniş pist alanı, profesyonel ses sistemi, ferah mimari dekorasyonu ve planlı oturma sistemi ile sadece sizin değil, davetlilerinizin de beğenisini kazanacak bir mekanda özel günlerinizi ölümsüzleştirebilirsiniz. Ekstra hizmet isteklerinizin de o muhteşem geceye entegre edilebileceğini de belirterek düğün öncesinde bize bildirmeniz yeterli olacaktır.


Telefon :
Adres :
, , Adana

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57507" border="0" alt="Kurumsal Organizasyonlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Adana düğün salonları, adana balo salonları ve adana düğün mekanları denildiğinde akla gelen uluçay Balo Salonu en özel günlerinizde yanınızda
Anahtar Kelimeler: adana düğün salonları, adana balo salonları, adana düğün mekanları

Uluçay Balo Salonu Firma Yetkili Girişi Giriş