Endüstriyel Uygulamalar Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Endüstriyel Uygulamalar Firmaları

Firma Ünvanı :
Pakel Danışmanlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Açıklama :
Firmamız, 2016 yılında Bursa da faaliyete başlamıştır. Temele ürün kalitesi ve hizmeti koyan firmamız, değişen dünya koşullarına bağlı olarak endüstriyel çözümler üretmektedir.

Firmamızın ana felsefesi, kurumunuza özel ihtiyaçların belirlenmesi ve bu anlayış çerçevesinde hareket etmektir. Kaliteli ve çeşitli ürün gruplarıyla desteklenmiş olan ürün yelpazemiz kurumunuzdaki ihtiyaca yönelik hizmet vermektedir. Çalışma politakımızın, yüksek performans, disiplinli çalışma sistemi ve alanında uzman kadromuzla birlikte geleceğe ışık tutacak fikirler ile kalıcı çözümler çizgisinde olmasına dikkat ediyoruz.

Ürün ve hizmetlerimizde kaliteden taviz vermeden elde ettiğimiz başarıyla hedeflerini her geçen gün yükseltip daha geniş kitleye hizmet sunmak şirketimizin en temel prensipleri arasında yer almaktadır. Sürekli iyileştirme ve gelişim temelinde kurulan firmamız pazardaki konumunu her geçen gün güçlendirmektedir.


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57484" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Uygulamalar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Filtre, Paketleme Çözümleri ve Temiz Üretim/Enerji Verimliliği Danışmanlığı
Anahtar Kelimeler: Filtre, Bursa, endüstriyel, çözümler, danışmanlık, temiz, üretim, enerji, enerji verimliliği, sanayi tipi

Pakel Danışmanlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş