Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Truva Güvenlik
Açıklama :
Firmamız güvenlik sistemleri ve haberleşme teknolojileri alanında lider olmayı hedefleyen ve bu amaç doğrultusunda 2004 yılında kurulmuş,müşterilerine profesyonel hizmet ,7/24 servis ağı ve kaliteli ürünler sunmayı garanti eden,tecrübeli teknik servis çalışanlarıyla montaj ve servis hizmetlerin de öncü bir kuruluştur.

Truva Güvenlik olarak ilk hedefimiz kaliteli ve profosyenel hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetidir. Güvenlik ve haberleşme sistemlerin de kaliteli hizmet verebilmek için çalışanlarımız gerekli eğitimleri almış ve almaya devam etmektedir.

Firmamız evlerinize ve işyerlerinize profosyenel hizmet ve çözümler sunabilmektedir. Ayrıca Firmamız PRONET GÜVENLİK A.Ş nin çözüm ortağıdır.5 korumalı güvenlik paketi olan hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskın ve panic butonu hizmetlerimiz güvenlik konusunda lider ve rakipsiz olduğumuzun göstergesidir. 365 gün 7/24 alarm haber alma merkezimiz sayesinde 200 bini aşkın müşterimize Polis,İtfaiye ve Ambulans hizmeti vermekteyiz.

Bununla birlikte siz değerli müşterilerimizin ev ve işyerlerine ücretsiz güvenlik risk analizi yapmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56430" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Truva Güvenlik | Isparta'da güvenlik sistemleri ve pronet alarm sistemleri kurulumlarını yapmaktayız.
Anahtar Kelimeler: Isparta, isparta güvenlik sistemleri, Isparta Alarm Sitemleri, Güvenlik Kamerası, IP Kamera, NVR, DVR Kayıt Cihazları, Kesintisiz güç kaynakları, Santraller

Truva Güvenlik Firma Yetkili Girişi Giriş