İş Elbiseleri Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları : İş Elbiseleri Firmaları

Firma Ünvanı :
KARDEŞLER TEKSTİL ÜRÜN İML SAN VE TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
80'li yılların başında kardeşler dikim evi olarak Pendik gazi paşa caddesinde, personel kıyafetleri imalat ve satış konusunda faaliyet göstermeye başladık 1994 yılı sonuna kadar dikim evi olarak, bu tarihten sonra firmamız KARDEŞLER TEKSTİL ÜRN İML SAN VE TİC LTD ŞTİ adı altında faaliyet göstermeye devam etmekteyiz.

1996 yılında Pendik kaynarcada bulunan ve halen bulunduğumuz kendi binamıza taşındık ,burada siz müşterilerimize personel kıyafetleri ve tekstil içerikli promosyon ürün. İmalatı ve satışlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz.

İş hayatında zor ve tehlikeli koşullarda can güvenliğini ön planda tutan özel personel kıyafetleri seçenekli renkleri ve değişken modelleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Misyon: Hep daha iyiyi hedefleyerek her sektörde üretimde kaliteyi arttıran, çalışanlara işini sevdiren kazandığı değerleri çalışanları ve toplumla paylaşan sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamına katkıda bulunan kuruluş olmak.

Vizyon:Kalitesi ve farklı tasarımlarıyla Türkiye'de tüm çalışanları giydiren marka olmak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56358" border="0" alt="Kurumsal İş Elbiseleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kardeşler Tekstil
Anahtar Kelimeler: KARDEŞLER TEKSTİL

KARDEŞLER TEKSTİL ÜRÜN İML SAN VE TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş