Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
PROKTES PROJE KONSTRÜKSİYON TESİSAT DOĞALGAZ İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Şirketimiz Haziran 2008' de Mehmet İlkay İLGEN tarafından 12 yıllık sektörel deneyim ve birikimleriyle kurulmuş , Denizli’de hizmet vermeye başlamıştır.
Havalandırma ve İzolasyon Sistemleri, Merkezi Sistem Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Klima Santralleri Boya ve Toz Emme Sistemleri Çelik Konstrüksiyon yapılar, Endüstriyel Fırınlar, Demir - Çelik sektörüne projelendirme ve uygulamaları konularında bilgi birikimini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.
Müşteri İhtiyaçları Doğrultusunda Verimli, Ekonomik, İlk Seferinde Doğru Proje Politikasıyla, Genç, Aktif, Dinamik, Çalışkan, Dürüst Yapısını Misyon Belirlemiştir.

Şirketimiz Akhan Mahallesinde 700 m2 kapalı yerinde havalandırma fanları ve ekipmanları üretimi yapmakta ve 2014 yılından itibaren 1.Sanayi Sitesinde ki Mağazasında Havalandırma Fanları ve Cihazları, Kanal ve Ekipmanları ile İzolasyon Malzemeleri satışı yapmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56259" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: denizli havalandırma
Anahtar Kelimeler: Proktes, denizli Proktes, denizli Havalandırma, denizli fan, denizli davlumbaz, denizli filtre, denizli havalandırma kanalı, denizli asprator, denizli flex, denizli paslanmaz baca, denizli paslanmaz silo depo, denizli mekanik tesisat, galvaniz

PROKTES PROJE KONSTRÜKSİYON TESİSAT DOĞALGAZ İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş