Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Mert Temizlik ve Halı Yıkama
Açıklama :
Neden Biz?

Mert Temizlik olarak fabrika ortamında halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Mert Temizlik müşterileri daima kazanmıştır. Fabrikamıza gelen halılar öncelikle cinsine göre ayrılır ve daha sonra yıkama aşamalarına geçilir. Ayrılan halılar yıkaması bittikten sonra dezenfekte işlemi yapılır, müşteriye hazır hale gelir ve dağıtım başlar. Mert Temizlik olarak sizlere daha iyi hizmet vermek adına her geçen gün kendini yenileyen Halı Yıkama Firmamız sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Halılarınızı garantili tam otomatik makinelerde arkası ve ön yüzü olmak üzere çift taraflı yıkamaktayız. Sizlerin memnuniyeti firmamız için önemlidir. Tarsus da halı yıkama yapan firma sayısı çok olmasına rağmen bu firmaların birçoğu merdivenaltı diye tabir ettiğimiz yasal kontrollerden geçmeyen vergi levhası ve ruhsatı olmayan markasız ucuz deterjanlar kullanan firmalardır. Bu tür firmalar tazyikli oto yıkama makinaları ve ucuz markasız deterjan kullanarak halılarınızı yıpratmakta yol kenarlarında kurutmakta sorun yaşadığınız takdirde kayıtlı esnaf olmadıkları için sorumluluk almamakta ve sezon sonunda işyerini kapatmaktadır. İşi fabrika ortamında yapan firma sayısı çok azdır.

Mert Temizlik olarak siz müşterilerimize fabrika ortamında halı yıkama, sonrasında özel etrafı kapalı bahçemizde kurutmakta ve sadece temiz halılarımızı koyduğumuz depolarımızda muhafaza etmekteyiz. Tüketici olarak halı yıkama hizmeti alacanız zaman firmanın gerçekten halı yıkama fabrikası olduğundan emin olunuz. Firmamız siz değerli müşterilerine hem maliyet hem de zaman açısından faydalı firmadır. Artık evde halı yıkama hem zahmetli hem de maliyet açısından masraflı bir iştir. Mert Temizlik olarak sizleri bu zahmetli ve külfetli işten kurtarıyor daha temiz ortamda yaşamanızı sağlıyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56104" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mert Temizlik ve Halı Yıkama firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Mert, Temizlik, ve, Halı, Yıkama

Mert Temizlik ve Halı Yıkama Firma Yetkili Girişi Giriş