Temizlik Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Temizlik Endüstrisi Firmaları : Temizlik Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
TIKOFİS-TEMİZLİK AMBALAJ KIRTASİYE MALZEMELERİ
Açıklama :
KOÇANOĞLU; olarak sadece ev, ofis ve işletlemeler tüketim sektöründe faaliyet göstermekte, bu sektörde lider bir çok firmanın ürünlerini, başta İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye'ye satış ve dağıtımını yapmaktayız. Portföyümüzü tüm Restorant,cafe ve kurumsal şirketlerin temizlik kağıtları, çeşitli hijyen ürünleri, temizlik makina ve ekipmanları, ambalaj malzemeleri, sarf malzemeleri, her çeşit çay, kahve ve diğer meşrubatlar ile bazı gıda ürünleri ayrıca firma baskılı poşet,hijenik mendil,kağıt ve tüm sarf malzemlerinizi uzman tasarım gurubumuz ile gerçekleştirmeklteyiz.

Başarımızın altında, eksiksiz hizmet anlayışımız, güler yüzlü ve deneyimli ekibimiz, geniş lojistik ağımız ve hızımız yatmaktadır. Zamanın bu kadar değerli olduğu yoğun iş hayatında, ihtiyaçlarınızı biz karşılarız, siz kendi işlerinize yoğunlaşırsınız.

HIZ,GÜVEN VE KALİTE,NİN BİRLEŞTİĞİ ADRES KOÇANOĞLU.....


Kısacası, KOÇANOĞLU olarak, sürekli kendimizi geliştiriyoruz, çalışma sistemimizi hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti üzerine inşa ediyoruz.
kağıt bardak,latex eldiven,çöp torbası,tuvalet kağıdı,peçete,rulo havlu,21 cm makşna havlusu,koli bantı,temizlik malzemeleri,istanbul temizlik malzemeleri,ambalaj malzemeleri,kırtasiye malzemeleri,kırtasiye,ofis,ofis malzemeleri,online alışveriş,online temizlik malzemeleri,

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56089" border="0" alt="Kurumsal Temizlik Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: TikOfis
Anahtar Kelimeler: TikOfis

TIKOFİS-TEMİZLİK AMBALAJ KIRTASİYE MALZEMELERİ Firma Yetkili Girişi Giriş