Ambalaj ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
VİES AMBALAJ
Açıklama :
VİES Ambalaj; Bölgemizde Kese Kâğıdı ve Ambalaj Kâğıtları sektöründeki yetersizlikleri görerek bu sahada eksikliği gidermek ve gelişimde öncü olmak amacıyla 2014 yılında sektöre adım attı. Müşteri taleplerini hızlı karşılayabilmek ve sektöre hızlı yön verebilmek adına bu sahada 5 yıldır faaliyet gösteren bir firmayı satın alarak pazara giriş yaptı.

Geniş makine parkı, işini sanatsal boyutta ele alan bir kadro, 1.000 m2 kapalı alana sahip üretim tesisi, 25 civarında yurt için ve yurt dışından çözüm ortağı ile müşteri taleplerini kusursuz bir şekilde karşılamaktadır. VİES’in misyonu müşteri taleplerini karşılamakla sınırlı değildir. Bunun ötesinde bölgede sunum kalitesini yükseltmek ve müşterilerin bu anlamda ufkunu açabilmek için sektörel gelişmeleri sıkı takip etmek ve yenilikleri müşteri profiliyle buluşmayı da bir görev olarak benimsemiştir.

VİES kendine has misyonu ve vizyonu doğrultusunda bölgede sektörün konumlanmasında proaktif rol üstlenen, müşteri, çalışan, tedarikçi gibi tüm paydaşlarının memnuniyetini gözeterek fiyatının hakkını fazlasıyla karşılayan ürün/hizmetlerle sektörde yurt çapında izlene bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Misyonumuz
Müşterilerimizin; çevreye duyarlı, kaliteli, sanatsal tasarımlı ambalaj ürünlerine hızlı, ekonomik, ve zahmetsizce ulaşmasını sağlamak. Firmalarımızın sunum kalitelerini yükseltmek ve bu anlamda ufkunu açabilmek için sektörel gelişmeleri sıkı takip ederek yeniliklerin müşteri profilimizle hızlı buluşmasını sağlamaktır.

KESE KAĞIDI
AMBALAJ KAĞIDI
KAŞIKLIK
DÜRÜMLÜK
KAĞIT ÇANTA
PASTA KUTULARI

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55410" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmanıza özel baskılı Kese Kağıdı ve Ambalaj Kağıdı ÜrünleriVies info@vies.com.tr www.vies.com.tr
Anahtar Kelimeler: Baskılı Kese kağıdı, Ambalaj Kağıdı, Rize Kese Kağıdı, Trabzon Kese Kağıdı, Artvin Kesek Kağıdı, Baklava Kutuları, Kolonyalı Mendil, Çatal Kaşık Kağıdı, Amerikan servis, Karton Çanta, Ekmek Kağıdı, Fırın Kağıdı, Pastane Kağıdı

VİES AMBALAJ Firma Yetkili Girişi Giriş