Oto Filtre Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yan Sanayi Firmaları : Oto Filtre Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
BATI FİLTRE OTO YEDEK PARÇA SAN.VE TİC KOLL ŞTİ
Açıklama :
1984 yılında kurulan fabrikamız, o tarihten bugüne otomotiv sanayine, müteahhit firmalara, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına, özel tütün,tekstil, içecek fabrikalarına,kömür işletmelerine,demir çelik ve çimento fabrikalarına..v.b. başarı ile hizmet vermektedir.

Ürün yelpazemiz içinde hava,yağ,yakıt,hidrolik,toz filtreleri,yüksek basınç filtreleri,panel filtreler,seperatör filtreler,performans filtreleri,cr-ni filtreler yer almaktadır.

Mamullerimiz de Almanya’dan ithal ettiğimiz yüksek verimli filtre kağıtları, endüstriyel hava temizleyicileri (toz kolektör materyalleri), glass fibre materyaller kullanılmaktadır. Ayrıca yüksek basınç filtrelerinde İspanya ve İsviçre’den ithal ettiğimiz AISI 304,AISI 316 knitted mesh(ağ örgü) paslanmaz teller, twilled dutch ve plain dutch, robusta tip cr-ni örgü teller kullanılmaktadır.

1999 yılından itibaren AB ülkeleri ve Ortadoğu'ya başlayan ihracatımız halen başarı ile devam etmektedir.

Hedefimiz 29 yıllık firmamızı uzun yıllar daha da yüksek kaliteli ve hızlı üretim yapan, dünya ile entegre olmuş seviyeye getirmektir. Bunun içinde sizleri de müşteri portföyümüz içinde görmek bizleri mutlu edecektir ve hedefimize bu sayede daha kolay varabileceğiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55356" border="0" alt="Kurumsal Oto Filtre Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BATI FILTER, bati filtre
Anahtar Kelimeler: fiter, filtre, toz, performans, separatör, yağ, hava, mazot, hidrolik, marina, erozyon, poliüreten, hava

BATI FİLTRE OTO YEDEK PARÇA SAN.VE TİC KOLL ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş