Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
ŞEN GRANİT MERMER
Açıklama :
Mermer granit cimstone traverten proje üretim tasarım alanlarında uzmanlaşmış kadrosu ile 1993 yılından beri uygulama ve montaj hizmeti vermektir.

Kurulduğundan bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaç edinen ŞEN GRANİT MERMER, ilk etapta sektörde bulunan mermer, granit ve cimstone ile proje , uygulama ve montaj hizmeti vermeyi hedeflemiştir.

Tecrübemiz, genç ve yenilikçi yapımız, müşteri merkezli sistemlerin planlanması, üretimi ve devreye alınması aşamasında, lider firmalar arasında yer almamızı sağlamıştır.

ŞEN GRANİT MERMER sahip olduğu bilgi ve tecrübeleri, mermer, granit sektörü başta olmak üzere, hem sektörde oluşan boşluğu doldurmayı ve hem de firmaların çağın gereklerine uygun olarak gelişmesine yardımcı olmayı amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda yapılanmasını tamamlayan; mermer, granit ve cimstone sektöründe uygulama hizmet sıkıntısı olmayan tek firma '' ŞEN GRANİT MERMER”dir

Bu bilgi ve tecrübe ışığında sizlere profesyonel anlamda yardımcı olmak ve sektörde üretimimize katma değer sağlamak arzusundayız.


ŞEN GRANİT MERMER
1993 yılında ANKARA'nın YENİMAHALLE ilçesinde üretime başlayan ŞEN Mermer, mezar, mutfak tezgahı, küpeşte, basamak, döşeme, kaplama, kısacası mermerle ilgili tüm icraatlar.

ŞEN MERMER GRANİT, Ekol Markalı ürünlerini, teknoloji'nin takibi sürecinde, makine parkurunun genişletilmesiyle, daha geniş müşteri kitlesine, farklı işlem ve ebatlarla sunmaktadır.

ŞEN MERMER Mermer sahip olduğu 2 ocağı ve fabrikası ile birlikte, blok, kesilmiş, ebatlanmış ve cilalanmış mermer üretimi gerçekleştirmektedir. Ekol Vişne ve Ekol Bej ürünleri ile en iyi renk ve kalite seçimine sahiptir.
TÜM TAŞ ÇEŞİTLERİMİZ MEVCUTTUR...

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55315" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ELVAN MERMER, üretim ve montaj uygulamasında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli, çabuk ve sorunsuz hizmeti üretmeyi başaran firmamız sürekli gelişen pazarda lider olmayı hedeflemektedir...
Anahtar Kelimeler: Ankara Granit, Ankara Çimstone, Ankara Granit Mutfak Tezgahları, Ankara Çimstone Mutfak Tezgahları, Ankara Mermer Mutfak Tezgahları, Ankara Granit firmaları, Granit Banyo Tezgahları, Çimstone Banyo Tezgahları, Pencere Önü Mermerleri, Denizlik, Duvar Küpeştesi, Dairesel, Elips ve Her Şekil Vestiyerler, Mermer, Projeli mermer, figürlü yer döşemeleri, Şömine Kaplamaları, mermer basamak, mermer kaplama, granit basamak, granit süpürgelik, bantlı zemin döşemeleri, diagonal mer

ŞEN GRANİT MERMER Firma Yetkili Girişi Giriş