Fotokopi Cihazı Şirketleri

Sektör : Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Firmaları : Fotokopi Cihazı Firmaları

Firma Ünvanı :
ALP Toner-Kartuş Dolum Merkezi ve Yazıcı Servisi
Açıklama :
Yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim sayesinde ALP DİJİTAL BÜRO MAKİNELERİ ve KOPYALAMA SİSTEMLERİ satış, servis ve kiralama alanında sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiştir. ALP DİJİTAL BÜRO MAKİNELERİ ve KOPYALAMA SİSTEMLERİ kalitesini, sizlerle tanıştırmak hedefimizdir. Teknik servis, satış, kiralama ve toner dolumu konularında uzman kadrolarıyla siz müşterilerimizin hizmetindedir.
Fotokopi, bilgisayar, yazıcı ve faks cihazlarının kiralama ve satışının yanı sıra satış sonrası yerinde servis, orijinal ya da muadil sarf malzemeler ve yedek parça temininde en cazip imkânları sunmaktayız.
Bildirilen arıza ve servis ihtiyaçlarına aynı gün içerisinde cevap vererek, kullandığınız fotokopi ve faks cihazlarından en iyi verimi almanız için özenle çalışmaktayız.
SONUÇ OLARAK:”EK İŞİMİZ DEĞİL; TEK İŞİMİZ FOTOKOPİ…”
Daimi olarak çalıştığımız 300'ü aşkın kamu kuruluşu ve özel şirketin servis hizmetinde müşterilerimizin güvenlerini kazanarak, istikrarlı bir performans çizmekteyiz. Bu imkânlardan faydalanmak ve cihazlarınızı uzman personelimize teslim ederek maksimum verim almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
TONER DOLUM HİZMETİ
Marka ayrımı gözetmeksizin her marka toner ve kartuşun dolumu konusunda teknik destek vermekteyiz.
Alp Dijital olarak kullanılan toner tozları, drum ve yedek parçaları özenle seçerek fotokopi sektöründe kaliteli bir dolum hizmetini hedeflemektedir.
Tonerleriniz hızlı bir şekilde adresinizden alınarak uzman ekipler tarafından doldurulur. Her dolum sonrasında test çıktıları alınarak siz değerli müşterilerimize özenle paketlenerek teslim edilir.



Telefon :
0258 24 188 18
Adres :
Sırakapılar Mah.1522 Sk. No:15 K:1, Merkezefendi, Denizli

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55282" border="0" alt="Kurumsal Fotokopi Cihazı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: -Tonerlerinizi evinizden işyerinizden alıyoruz, 30 dakikada dolumunu yapıp adresinize teslim ediyoruz. (Denizli Merkez müşterilerimiz için geçerlidir)
Anahtar Kelimeler: denizlitonerkartuşdolumu, yazıcıtamiri, lazeryazıcı, teknikservis

ALP Toner-Kartuş Dolum Merkezi ve Yazıcı Servisi Firma Yetkili Girişi Giriş