Jeneratör Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Jeneratör Firmaları

Firma Ünvanı :
Doğu Jeneratör
Açıklama :
DOĞU JENERATÖR GÜÇ SİSTEMLERİ

Firmamız Iğdır da kurulduğu günden itibaren ülkemizin geleceği için, hareket enerjisini elektrik enerjisine çeviren alternatör üretim teknolojisine bu topraklarda sahip olmanın bilinciyle jeneratör üretmekteyiz. Sadece üretmek ile kalmayıp, araştırma geliştirme faaliyetlerimiz ile Türkiye’de jeneratör üretiminde ilklere de imza atmaktayız.

Bu sayede jeneratör üretimi bizim işimiz diyebilmekteyiz. Çeşitli marka jeneratörlerimiz ile pazarda müşterilerimize en uygun alternatifleri sunma gayesi içerisindeyiz.

DOĞU JENERATÖR GÜÇ SİSTEMLERİ; ev, villa, ofis ve küçük işletmeler için 0,5-12 KVA arasında motorlu benzinli jeneratörlerin satışını ve satış sonrası hizmetlerini vermekte; büyük işletmeler için 8-3500 KVA arasında dizel motorlu, 380-415V, 3 Faz, 50 Hz, veya 416-480 V , 3 Faz 60 Hz gibi özel tip jeneratör gruplarının imalatını, satışını ve satış sonrası hizmetlerini yapmaktadır.

Firmamız, endüstriyel tip jeneratör gruplarında yakıt tiplerine göre benzinli ve dizel, ağır hizmet tipi motorlarını, Alternatör olarak; bakım gerektirmeyen, hassas voltaj regülasyonlu alternatörleri kendisi üretip kullanmaktadır. Jeneratör grupları isteğe göre manuel marşlı, otomatik marşlı veya senkronize panolu olarak üretilmektedir.

Mutlu müşteri, huzurlu çalışan anlayışını benimseyen şirketimiz satış öncesi güç ve yer tespiti, satış, satış sonrası hizmetler, montaj, ilk çalıştırma, servis ve yedek parça hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55167" border="0" alt="Kurumsal Jeneratör Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Doğu Jeneratör firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Doğu, Jeneratör

Doğu Jeneratör Firma Yetkili Girişi Giriş