Emlak Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Emlak Firmaları

Firma Ünvanı :
Ada Gayrimenkul & Residence
Açıklama :
Denizli Apartları , şehrin ana caddelerinde yer aldığı gibi, uzak Mahallelerinde de yer alıyor. Pamukkale ve Merkez Semtlerde'de bulunan Denizli günlük Apart size, farklı bir Denizli yaşatıyor. Burada konaklarken, şehrin gürültüsünden uzaktasınız, tabiat ile başbaşasınız, kuş sesleri arasında kitabınızı okuyabiliyorsunuz.

Dilerseniz eğer sadece konaklamak için,Fuar, İş Gezileri, nişan, düğün seminer ve parti gibi organizasyonlarınız için de bu beldelerdeki apartları seçebilirsiniz. Kır düğünü ne de güzel olur değil mi?

Denizli’deki günlük kiralık daireler her kesimden iş gezileri ve tatilciye uygun ve cazip seçenekler sunuyor. Denizli’de dilerseniz lüks ve konforlu bir kiralık daire, dilerseniz daha ekonomik bir apart kiralamanız mümkün. Denizli’deki günlük kiralık daireleri uzun süreli konaklamalarınız için tercih edebileceğiniz gibi bu evleri kısa ve tek günlük kiralama şansınız da var.

Denizli günlük kiralık evler hem turistik hem de iş amaçlı yapılan konaklamalarda tercih ediliyor. Her türlü donanım ve teknolojinin bulunduğu Denizli’deki günlük evlerde kalabalık bir grupla da rahatlıkla kalabilirsiniz. en az 4-5 kişinin rahatça konaklayabileceği Denizli günlük kiralık dairelerde böylece konaklama için ayırdığınız bütçede ekonomi sağlayabilirsiniz.

Eğer Denizli’de turistik amaçlı bulunacaksanız tarihi ve turistik yerlere yakın olan Denizli günlük kiralık evleri, iş amaçlı konaklama yapacaksanız havalimanı ve kongre merkezlerine yakın olan Denizli günlük kiralık daireleri tercih edebilirsiniz.

Denizli’deki günlük kiralık daireleri tek günlük kiralama şansınız da var. Özel organizasyonlarınız ve kutlamalarınız için de Denizli günlük kiralık evleri kullanabilirsiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54736" border="0" alt="Kurumsal Emlak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ada Gayrimenkul & Residence firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Ada, Gayrimenkul, &, Residence

Ada Gayrimenkul & Residence Firma Yetkili Girişi Giriş