Güzellik Sektörü Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Ekol Lazer Epilasyon Güzellik Merkezi
Açıklama :
Lazer Epilasyon Kırklareli 0(288) 2361010

Farkı Yaratan Hizmettir!

Son teknoloji cihazlar kullanılması hasta memnuniyetini ve hizmet kalitesini arttırmaktadır.

İnsan sağlığına zararı olmayan güvenilir ve etkili lazer epilasyon sisteminin Alexandrite lazer olduğu FDA tarafından bilimsel olarak belgelenmiştir ve en iyi cihazı seçmeniz çok önemli bir husustur. Fakat, lazer epilasyon için en iyi cihaz da kullanılsa, bu cihazın kullanılış tekniği ve uygulamanın yapıldığı kuruluşun lazer epilasyon uygulama protokolleri elde edeceğiniz sonucu belirleyecektir. Risk almamanızı, tercihinizi detaylı bir araştırma sonucu yapmanızı öneririz.

Sağlığınızı ve paranızı riske atmamanızı, lazer epilasyon merkezi seçimi yaparken önemli kriterlere odaklanmış gerçek sağlık kuruluşlarını seçmenizi öneriyoruz.

Merkezimizde "Candela GentleLASE lazer" Alexandrite epilasyon cihazını kullanmaktayız.

GentleLASE 755nm. dalga boyu ile Candela’nın her tip cilt rengine uyumlu hızlı, konforlu ve kullanışlı Alexandrite lazerinde birinci sınıf epilasyon makinasıdır.

Alexandrite üzerinde güçlü bir soğutma sistemi bulunmaktadır. Bu sistemde basınçlı soğuk bir gaz lazer atışı yapılan cilt bölgesini soğutur. Soğutma işlem esnasında acı duymamanızı sağladığı için yüksek enerjiyle kıl kökleriniz yakarak en etkili sonucun alınmasını sağlar. Bu başarının önemli bir parçasıdır.

Uygulama süresinin kısa olması, hasta açısından konforlu ve diğer lazerlere göre az acı hissedilen tipte olması sebebiyle sık tercih edilen lazer epilasyon cihazlarındandır.
Ayrıca kırklareli Lazer Epilasyon Merkezimizde

Cilt Bakımı
Kalıcı Makyaj
da yapılmaktadır..

Ekol Markası Guvencesi ile


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54518" border="0" alt="Kurumsal Güzellik Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ekol Güzellik Merkezi - Kırklareli Lazer Epilasyon
Anahtar Kelimeler: lazer, epilasyon, lazer epilasyon, cilt bakımı, kırklarleli, babaeski, tüğ, kıl, istenmeyen, trakya, ekol, güzellik, güzellik merkezi

Ekol Lazer Epilasyon Güzellik Merkezi Firma Yetkili Girişi Giriş