İnşaat Taahhüt Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Taahhüt Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Demtaş Dış Cephe Kaplama Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayii Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi
Açıklama :
DEMTAŞ Amerikan Siding konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

Vinil Siding Dış Cephe Kaplama Sistemleri
Dış Cephe Mantolama Sistemleri
Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
Hafif Çelik Konstürksiyon Ev Yapımı
Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri
Diğer İnşaat İşleri. (PVC Kapı ve Pencere Sistemleri vs)
Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır. Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

Türkiye de son 10 yıldır uygulanmakta olan PİMAŞ SİDİNG - AMERİKAN SİDİNG - PAK SİDİNG - ENDER SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana bir çok önemli projeye imza atmış olan şirketimiz hizmetlerine aynı şevkle devam etmektedir.

Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir. Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54050" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Taahhüt Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Demtaş Dış Cephe Kaplama Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayii Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Demtaş, Dış, Cephe, Kaplama, Yapı, ve, İnşaat, Malzemeleri, Sanayii, Taahhüt, ve, Ticaret, Limited, Şirketi

Demtaş Dış Cephe Kaplama Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayii Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi Firma Yetkili Girişi Giriş