Uluslararası Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları : Kargo ve Kurye Şirketleri Firmaları : Uluslararası Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
Fırat Ulaştırma Lojistik ve Ticaret Ltd Şti
Açıklama :
Yola çıktığımız ilk günden itibaren tek işimiz olan Lojistik faaliyetlerinde; performansımızı en üst seviyede tutarak alanında uzman, sıfır hata ilkesi ile çalışan ekibimiz ve geleneksel nakliye hizmetinden ziyade lojistik kavramını tam anlamı ile sunarak Romanya ve Irak ülkelerine; optimum transit süreler, piyasa koşullarında en uygun navlunlar, bölgelerde yerleşik ofis ve ekiplerimiz ile ihracatlarınızda çözüm ortağı olmaktayız.
‘’İzmir’’ ve ‘’İstanbul’’ şehirlerinden Irak ve Romanya ülkelerine her hafta sağladığımız düzenli grupaj servis ve Türkiye’nin ’’81’’ ilinden 1 koliden 1 projeye aynı hassasiyet ile taşıma operasyonlarımızı yönetmekteyiz. Irak da bulunan şirketimiz sayesinde Iraklı ithalatçının gümrük kodu olmadığı taktirde ilgili ürünü kendi şirketimiz üzerinde gümrükleyip bürokrasiyi oldukça en aza indirgiyoruz.
Sevkini gerçekleştirdiğimiz ürünlerinizi Irak da hizmet veren tek şirket olan Alman Lutz sigorta şirketi ile yapmış olduğumuz anlaşmalar ile 2.000.000 EUR bedelinde sigortalı olarak sevki gerçekleştirmekteyiz. İbrahim Halil (Iraq) gümrüğünde bulunan ekibimiz sayesinde ürünler gümrükte takılmaz tedarik zinciriniz uzamaz. Temel ilkelerimiz olan ‘’Doğruluk’’ ‘’Şeffaflık’’ ‘’Dürüstlük’’ ve de prensip edinmiş olduğumuz ‘’Hizmette’’ ve ‘’Fiyatta’’ Rekabet anlayışımız sayesinde uzun ortaklıklar sağladığımız şirketler arasında sizleri de görmekten onur duyarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53845" border="0" alt="Kurumsal Uluslararası Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Fırat Logistics
Anahtar Kelimeler: firat logistics, fırat logistik, fırat ulaştırma, ulaştırma, logistik, taşıma, ırak suriye taşımacılığı, ırak nakliyat, ırak ulaştırma, ıraka parsiyel taşımacılık, izmirden ıraka taşımacılık

Fırat Ulaştırma Lojistik ve Ticaret Ltd Şti Firma Yetkili Girişi Giriş