Arıtma ve Temizlik Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları

Firma Ünvanı :
Tekdez Dezenfekte İzolasyon Arıtma Tem. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
TEKDEZ Su deposu temizliği, su deposu dezenfekte, izolasyon hizmetleri, depo izolasyon, su sebili temizliği, su sebil ozonloma, su tesisatı temizliği, soğutma kulesi temizliği hizmeti verir.
TEKDEZ dezenfeksiyon ve izolasyon alanlarında teknik altyapısını, 8 yıllık tecrübesiyle birleştirerek, konusunda uzman deneyimli kadrosu ile Türkiye genelinde sektöründe öncü firmalara hizmet sunmaktadır. TEKDEZ kurulduğu günden bu yana müşterilerine hizmetin en iyisini sağlamakla birlikte kendisini sürekli geliştirmeyi ve yenilemeyi ilke edinmiştir.
Su deposu temizliği, su deposu dezenfekte, izolasyon hizmetleri, depo izolasyon, su sebili temizliği, su sebil ozonloma, su tesisatı temizliği, su deposu temizligi, soğutma kulesi temizliği, sebil temizliği

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53700" border="0" alt="Kurumsal Arıtma ve Temizlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Su deposu, su sebili, su tesisatı, soğutma kulesi temizliği ve izolasyon hizmetleri veriyor.
Anahtar Kelimeler: TEKDEZ, su deposu temizliği, su sebili temizliği, su tesisatı temizliği, soğutma kulesi, temizlik, izolasyon, fiyatlar.

Tekdez Dezenfekte İzolasyon Arıtma Tem. San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş