Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ÇÖZÜM CENTER
Açıklama :
ÇÖZÜM CENTER

Bir dünya devi olmuş SHARP fotokopi cihazları, faks cihazları, yazıcı ve diğer ofis cihazlarının teknik servis görevini üstlenen firmamız ayrıca diğer marka ve model ofis makineleri bilgisayar, alarm ve güvenlik sistemleri satış ve teknik servis hizmetini sunmaktadır.

Ayrıca ÇÖZÜM CENTER satışını yaptığı her ürünün kurulumunu ve eğitimi yerine getirmekle beraber garanti süresi boyunca yerinde hizmet anlayaşımız ile teknik servis hizmetini ücretsiz olarak sağlamaktadır.

Günümüzde büyük önem kazanan ofis cihazlarıyla iş akışınızın ve performansınızın en ufak bir sıkıntıya uğramadan teknik servis hizmetinin sağlanması çalışma verimliliğinizi arttıracaktır. Ofisinizdeki yorucu tempoda en büyük yardımcınız şüphesiz ofis cihazlarıdır.

Ofis cihazlarınızın, hızlı, ekonomik, en az problem ve en yüksek verimle çalışması için de ihtiyacınız olan teknik desteğe en kısa sürede ulaşmak ve problemlerinize çözüm bulmak için bizi arayabilirsiniz.



ÇÖZÜM CENTER olarak, Sharp markasının Batı Karadeniz, Zonguldak il ve ilçelerinde yetkili servis ve satış hizmetlerini yürütmekteyiz. Ofis makineleri konusunda uzman kadromuz gerekli eğitimlerden geçmiş ve yeterli tecerübeye sahip teknisyenlerden oluşmaktadır.

Bizi arayarak 7 Gün 24 Saat teknik servis hizmetimizden faydalanabilir veya müşteri temsilcimizle telefonda görüşerek ofis cihazlarınızla ilgili ihtiyacınız olan bilgiye ulaşabilirsiniz.

Siz değerli müşterilerimize sunar işinizde ortak çalışmadan gurur duyarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53087" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bilgisayar & Ofis Sistemleri
Anahtar Kelimeler: fotokopi tamiri, yazıcı tamiri, güvenlik kamerası, web tasarım, yedek parça

ÇÖZÜM CENTER Firma Yetkili Girişi Giriş