Çadır-Branda-Tente Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları : Çadır-Branda-Tente Firmaları

Firma Ünvanı :
Denizli Branda Tente
Açıklama :
Denizli Branda olarak yılların verdiği deneyim ile siz değerli müşterilerimiz için branda, tente, pergola, balkon perdesi, gölge sistemleri, kamelya ve çadır sistemleri imalatı montajı ve satışı hizmeti vermekteyiz. Denizli Branda Tente olarak siz değerli müşterilerimize her ebat ve ölçüde özel branda imalatı ve montaj hizmeti vermekteyiz.
Branda su ve ışığa karşı dayanıklı plastik bir kumaş türü ve bu kumaştan imal edilen muhtelif amaçlara göre yapılmış, mevsimine göre yağmurdan ve rüzgardan bazı mevsimlerde ise güneş ışıklarından koruyan ürünler gelir. Gerek ev gerekse işyeri kafeterya, lokanta gibi halka açık alanlarda zaman zaman yoğun olarak karşımıza çıkan bir üründür branda ve brandadan mamül ürünler. Soğuk havalarda genelde cafe, restoran gibi mekanların dış kısımları ve bilhassa sigara yasağına karşı müşteri edinmek için yapılan kapama bölümleri ve her ebat ve ölçüde kamyon brandası, tır brandası ve mekanlarınız için özel branda imalatı hizmeti vermekteyiz.
Kafeteryalar, restoranlar, çay bahçeleri, havuzlar ve bu tip alanların dış alanlarnda güneş ışıklarından korunma amacı taşıyan uygulamalar olarak görürüz. Ticari işletmelerin yanı sıra balkonlar, bahçeler gibi ev ve diğer yaşam sahalarında da son derece yoğun olarak tercih edilirler. Ama bununlada sınırlı değildir branda ve branda kumaşından imal edilen ürünlerin kullanım sahaları. Tekne, otomobil, kamyon ve kamyonet gibi araçlarında mevsimsel etkilerden muhafaza edilmesi için yoğun bir şekilde kullanılmaktadırlar.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52785" border="0" alt="Kurumsal Çadır-Branda-Tente Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: brandanın tentenin adresi
Anahtar Kelimeler: Denizli, Branda, Tente

Denizli Branda Tente Firma Yetkili Girişi Giriş