İstifleme Makinaları Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : İstifleme Makinaları Firmaları

Firma Ünvanı :
CESSAN Vinç Makina Çelik Yapı Sistemleri Taşımacılık San. ve Tic.Ltd.Şti.
Açıklama :
Şirketimiz 2013 yılında kurulmuş, merkezi İstanbul’da bulunan CESSAN Vinç Makina Çelik Yapı Sitemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. ‘dir. Vinç sektöründe 1975 yılından beri geçmiş tecrübelerini ve gelecek teknolojileri yoğurup kullanma ilkesini kendine hedef edinmiş ve bugüne kadar bu yolda 25. 000 ‘den fazla ürününü sanayi hizmetine vermiştir. Kaldırma gruplarının yanında, vinçler için çelik konstrüksiyon üretimi ile %100 imalat bütünlüğü sağlanmaktadır.

Üretim konusu olarak, muhtelif kapasitelerde (250 kg. ‘dan 300. 000 Kg. ‘a kadar ) elektrikli vinçler, monoray, döner arabalı vinçler, çift kiriş gezer köprülü vinçler, portal vinçler, yürüyüş redüktörleri, taşıyıcı çelik konstrüksiyonlar, gezer köprülü tavan vinçleri, kepçeli konteyner vinçleri, özel tasarım vinçler konusunda çalışan CESSAN, yerli üretim bara ve bara ekipmanları, Telemeganuge/Siemens marka vinç kontrol ekipmanları ile müşterilerine dünya kalitesinde vinçler üretmektedir.

CESSAN ürettiği ürünlerin satışı sonrasında yerinde montajı ve 7/24 servis hizmetleri ile müşteriye teslim ettiği her ürününü takip etmekte ve müşterisinin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.

Kalite esas hedef olduğu için ilk olarak ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine sahip firmalardan temin edilen vinç ekipmanlarının kullanılmaya başlanmasıyla, bir adım daha ilerlenmiştir.

Kalite konusundaki yatırımlarını sürekli canlı tutan CESSAN halen ISO 9001, TÜRKAK akreditasyon Belgelerine sahiptir. CESSAN, kalite sistemindeki olumlu etkileri yurtiçi ve yurtdışı satışlarında olumlu sonuçlara çevirmektedir. Türkiye pazarında da yeni dönemde dünya firması adayıdır.

CESSAN bugün, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu hizmet prensibinde müşteri ihtiyaçlarını en az müşteri kadar iyi bilerek, bu ihtiyaçları en etkin, en yaratıcı ve en uygun maliyetle, rakiplerinden daha önce üreterek karşılamaya devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52597" border="0" alt="Kurumsal İstifleme Makinaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: CESSAN Vinç Makina Çelik Yapı Sistemleri Taşımacılık San. ve Tic.Ltd.Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: CESSAN, Vinç, Makina, Çelik, Yapı, Sistemleri, Taşımacılık, San., ve, Tic.Ltd.Şti.

CESSAN Vinç Makina Çelik Yapı Sistemleri Taşımacılık San. ve Tic.Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş