Bisiklet Motosiklet Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Bisiklet Motosiklet Firmaları

Firma Ünvanı :
yüksel motor
Açıklama :
Yüksel Motor-Yüksel Karatekin Tarafın, dan 2007 Yılında İstanbul Kartal'da Motosiklet-Bisiklet-Atv-Satış-Servis-Yedek Parça ve Motosiklet ve Bisiklet Aksesuarları Satışı yapmaya başmamış şahıs firmasıdır. 2012 yılında www. motoaksesuardunyasi. com internet satış sitemizi Yüksel Motor bünyesinde kurarak motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarını, karşılamak ve onlara daha rahat ulaşabilmek maksadı ile online satış sitemizi kurduk.

Motosiklet Sektörüne girmeden önce uzun yıllar turizm sektöründe yurt içi ve yurt dışı çalışmalar yaptık. Motosiklet sektörüne 2007 yılında giriş yapıp çalışmalara başladım.

Sitemizde tanınmış birçok markanın ürünlerini bulabilirsiniz. Yüzlerce Model En Uygun Fiyatlarla Güvenilir Online Alışverişin Adresi.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52220" border="0" alt="Kurumsal Bisiklet Motosiklet Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kredi kartına 9 taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile kendiniz ve motosikletiniz için motor aksesuarlarını en ucuz fiyat, aynı gün kargo ile satın alabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: motosiklet aksesuarları, motor aksesuarları, motosiklet kaskları, mont, eldiven, pantalon, maske, bandana, branda, çanta, kilit, giyim, yedek parça,

yüksel motor Firma Yetkili Girişi Giriş