Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Microtech Güvenlik, Akıllı Yapı ve Otomasyon Sistemleri / AKSARAY
Açıklama :
* Alarm Sistemleri
* Kamera Sistemleri
* Akıllı Yapı Otomasyon Sistemleri
* Telefon Santrali
* Görüntülü Diafon Sistemleri
* LED Kayan Yazı

Müşterilerinin, elektronik güvenlik sistemleri çözümlerine ilişkin ihtiyaç ve beklentilerini karşıla yarak, güvenilir, kalıcı ve yenilikçi bir işbirliği içinde sunulan hizmetlerden en yüksek katma değe ri almalarını sağlamayı misyon edinen Microtech Güvenlik Sistemleri, elektronik güvenlik sistem leri sektöründe en önemli sistem entegratörleri arasında yer almayı başarmıştır.

Microtech Güvenlik Sistemleri, sektörün gelişmesine yardımcı olurken müşterilerinin gereksinim leri doğrultusunda çözümler üretmeye devam etmektedir. Bu anlamda Microtech Güvenlik Sistem leri, elektronik güvenlik sektörünün önde gelen oyuncularından biri olma özelliğini koruyan %100 Türk Sermayeli ve %100 Türk Malı kullanan teknoloji şirketidir.

Müşteriler için önemsediği değeri sürekli arttırmayı hedefleyen bir hizmet şirketi olarak Aksaray elektronik güvenlik sistemleri teknolojileri pazarında önemli bir yer edinmek Microtech Güvenlik Sistemleri'nin vizyonudur.

Müşterilerimizle olan ilişkilerimiz satışla birlikte sona ermez. Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi satın almanız ile başlar ve devam eder. Geleceğimizin siz değerli müşterilerimizin elinde olduğunun bilincindeyiz.

Kurulumunu veya satışını yaptığımız tüm güvenlik sistemleri 2 yıl garantili ve kullanılmamış ürünlerdir. 2 yıl boyunca profosyonel ekibimiz yerinde servis desteği ve periyodik ürün bakım hizmetlerini de sürdürür.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51994" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Microtech Güvenlik, Akıllı Yapı ve Otomasyon Sistemleri / AKSARAY firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Microtech, Güvenlik,, Akıllı, Yapı, ve, Otomasyon, Sistemleri, /, AKSARAY

Microtech Güvenlik, Akıllı Yapı ve Otomasyon Sistemleri / AKSARAY Firma Yetkili Girişi Giriş