Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
staccato ltd. sirketi
Açıklama :
Wholesale Turkish Clothes for overweight women. In "Uno-Stak" you can buy clothes for larger women for every taste10 yılın üzerinde bir süreçten bugüne, Türk üreticilerinin en iyi seçilen ürünleriyle düşkünlük yaratan bir alışveriş imkanı sunduk.


Büyük alıcılara, kendi işleri için her zaman deneyimimizle ve analitik hizmetlerimizle en iyi ürünleri seçip sunarak onlara yardımcı olduk.


Kendi bünyemizde bulunan STACCATOVE VERSION markaları ile ürün tedarikinde güçlü 30’u aşan Türk Markasına ait ürünleri fabrika toptan satış fiyatlarıyla satışını gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerin kaliteleri, yayınlanan stokları ve siparişlerin teslimat zamanıyla ilgili garanti verebilmekteyiz. Bünyemizde bulunan markalar dünya çapında 100’ü aşkın ülkeye hem standart beden hem de büyük beden ölçülerinde birbirinden farkı tarzlarda ve kumaşlarda müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun ürünler üretmektedirler.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51933" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Îïòîâàÿ ïğîäàæà òóğåöêîé æåíñêîé îäåæäû äëÿ ïîëíûõ. Â êîìïàíèè «Óíî-Ñòàê» ìîæíî êóïèòü îäåæäó áîëüøèõ ğàçìåğîâ äëÿ æåíùèí íà ëşáîé âêóñ.
Anahtar Kelimeler: Ãäå êóïèòü îäåæäó áîëüøîãî ğàçìåğà, ãäå êóïèòü îäåæäó áîëüøèõ ğàçìåğîâ, îïòîâàÿ ïğîäàæà îäåæäû â ìîñêâå, îäåæäà áîëüøèõ ğàçìåğîâ äëÿ ìóæ÷èí, æåíñêàÿ î

staccato ltd. sirketi Firma Yetkili Girişi Giriş