Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Emrah Lazer
Açıklama :
Faaliyetlerine 2004 yılında İstanbul Güngören de baslayan fırmamız kendını sureklı bır sekılde gelıstırırek hizmet verdıgı sektorlere hala ılk gün ki heyecanı ile hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.

Bünyemizde bulunan alanında uzman ve dinamik ekibimiz, müşteri memnuniyetini esas alarak firmanızın ve markanızın ihtiyaçlarını analiz ederek en uygun çözüm ortaklığını sunmaktadır.

Hizmet ve ürün yelpazemizi gelen talepler doğrultusunda genişleterek en kaliteli ve en yüksek performanslı üretimleri gercekleştirmekteyiz.

400 m2 kapalı alanda son teknoloji lazer kesim makinalarımızla hizmet veren firmamız, müşterilerine göstermiş olduğu kaliteli hizmeti, ekonomik çözümler ve zamanında teslimat ile bütünleştirmektedir.

Firmamız aynı zaman da siz degerli musterılerımıze daha iyi hizmet vermek icin sertıfakasına sahip oldugu kurumlar tarafından duzenlı olarak denetlenmektedır.

Müşteri memnuniyetinin önemli olduğunu bilen EMRAH LAZERsüreklilik için önce kalite felsefesi ile çalışmalarını sürdürmekte ve içinde bulunduğu sektörde her zaman kaliteyi arttırmayı hedefleyerek, sizlere hizmet sunmaya zevk ve heyecanla devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51693" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: En Son Teknoloji GIOTTO Marka ,Lazer Kesim, Kazıma ve Asındırma Makinelerimizle ve Genis Desen Portföyümüzle Tüm Türkiye Bölgesine Hizmet Vermekteyiz. Tekstil giyimde lazer makinelerimiz ile kesim, kazıma ve markalama işlemleri yapabilirsiniz Kot pantolon üzerine lazer ile kazıma, deri ceket üzerine lazer ile kesim, ayakkabı ve bayan giyimlerinde lazer kazıma ve lazer kesim işlemleri yapılmıştır. Aşağıda örnek çalışmaları görebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: Aplike, kumaş, elbise, etek, şal, eşarp, ev tekstili ve kot (jean) Model ve lazer uygulamaları, Her Türlü lazer Uygulaması Yapılmaktadır Genis Desen Portföyümüzle Hizmet Vermekteyiz.

Emrah Lazer Firma Yetkili Girişi Giriş