Film/Prodüksiyon Şirketleri

Sektör : Film / Müzik Şirketleri Firmaları : Film/Prodüksiyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Mane Yapım Yayın Medya Tanıtım Org. Tic. Ltd.Şti
Açıklama :
MANE Medya ve Organizasyon ,
Sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarla yerini belirlemiş ve sağlamlaştırmış bir firmadır.
TRT başta olmak üzere birçok ulusal ve uydu TV kanallarına ve yapım firmalarına araç parkı , ekip ve ekipmanlarıyla yeni yerinde hazırladığı eksiksiz stüdyosuyla hizmet vermektedir.

Bir çok TV kanalı Ankara'dan yayın yapmak istediği halde öncelikle maliyetler, kalifiye eleman, mekan sıkıntısı vb. nedenlerle bu isteğini gerçekleştirememektedir. İşte MANE Medya bu aşamada TV kanallarına fiber optik canlı bağlantı, canlı yayın aracı, her şeyi ile hazır dekorlu stüdyosu (dekorlar isteğe göre değiştirilebilir) ofis hizmetleri, aktüel çekimler için kamera ve kameraman ve masa üstü hizmetleriyle ve tabi ki uygun fiyatlarıyla Ankara'daki Çözüm Ortağı olmaktadır.

Yapım firmaları ve lokal işler için ideal bir adres olan MANE Medya ve Organizasyon ;tanıtım filmi , klip çekimleri , reklam çekimleri , fotoğraf çekimleri, greenbox çekimler, seslendirme, müzik, efekt, kurgu ve montaj hizmetleri, kongre , konser, toplantı ve mitinglerin rejili ve canlı çekimlerinde ilk ve doğru kaynaktır.

Şehir tanıtım günleri , ramazan ayına özgü hizmetler,açılış, toplantı , gösteri ve konser organizasyonlarında , ,engin bir tecrübeye sahip olan MANE Medya ve Organizasyon , bir çok belediye ve şirketlerle başarılı çalışmalara imza atmıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51575" border="0" alt="Kurumsal Film/Prodüksiyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mane Yapım Yayın Medya Tanıtım Org. Tic. Ltd.Şti firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Mane, Yapım, Yayın, Medya, Tanıtım, Org., Tic., Ltd.Şti

Mane Yapım Yayın Medya Tanıtım Org. Tic. Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş