Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
RCL PROJE VE TAAHHÜT GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
Açıklama :
Bina teknolojileri kapsamında 1992 yılında kurulan RCL Security Systems, Türkiye çapında projelendirme ve taahhüt hizmetleri vermektedir. RCL Security Systems, ihtiyaca yönelik kullanıcı taleplerine yanıt verecek doğru çözümler üretebilmek için projelendirme malzeme seçimi ve temini ile tüm uygulamanın bir arada yürüdüğü çağdaş bir organizasyon yapısıyla sistem çözümleri üretmekte ve uygulamaktadır.
Firmamız, Bosch Güvenlik Sistemleri ailesine ait güvenlik sistemleri ürün grubunun Türkiye'de resmi entegratörü olarak hizmet vermektedir.
Uzman mühendis kadrosuyla sistem tasarımı ve entegrasyonu gerçekleştirmekte, ayrıca Bosch Güvenlik Sistemlerine ait ürünleri kendi proje çözümlerinde kullanmakla beraber, iç ve dış pazarda dağıtımını yapmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51359" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Elektronik Güvenlik Sistemleri, Bosch Güvenlik Sistemleri, Kamera (CCTV) ve Dijital Kayıt Sistemleri, Çevre Güvenlik Sistemleri, Bina Yönetim ve Otomasyon Sistemleri
Anahtar Kelimeler: RCL, PROJE, VE, TAAHHÜT, GÜVENLİK, SİSTEMLERİ, SAN., VE, TİC., A.Ş.

RCL PROJE VE TAAHHÜT GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş