Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Farabi Bilişim
Açıklama :
Farabi Bilşim Internet Ortamında çalışan Dinamik Uygulamalar geliştirir. Sürekli kendisini yenileyen bir yapı ile günün teknolojik şartlarına en uygun çözümleri sunar. Müşterilerini Sanal Dünya'da alışılmış kalıpların dışında yeni deneyimlerle tanıştırır. Bunu yaparken mümkün olan tüm alternatifleri sunar. Zamanın çok değerli olduğunu bilir, yapamayacakları için söz vermez. Yapabilecekleri için en doğru çözümü hedefler. Şirketimizin amacı , faaliyet gösterdiği alanlarda birlikte çalıştığı kişi ve kurumlara kendi amaçlarına ulaşmada maksimum katkı sağlamaktır. Bu çerçevede müşterilerimizle ilişkilerimize bir çözüm ortaklığı şeklinde bakmaktayız. Söz konusu amacımıza ulaşmada vizyonumuz bilgi seviyemizi global düzeyde güncel tutarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanmak ve onlara çağdaş işletmecilik anlayışıyla hizmet vermektir. Biz Kimiz ? Farabi bilişim olarak sunduğumuz bireysel ve kurumsal çözümlerle sektörünüzde en iyi şekilde temsiliniz için çalışıyoruz. Amacımız; kreatif iş ortağınız olup, istek ve ihtiyaçlarınızı uzmanlığımızla birleştirerek işinizi bir adım ileriye taşımaktır.
Misyonumuz ;
Sektörünüzün ruhuna hitab eden en yenilikçi tasarımlarla , müşterilerinize ilham kaynağı olmanızı sağlamaktır. Farabi Bilişimin; önce tasarım / sonra sözleşme prensibi, sizlerin ne satın aldığınızı görmenizde ve ihtiyaçlarınızı belirlemenizde kilit öneme sahiptir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51139" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: deneme
Anahtar Kelimeler: Bilişim, Farabi Bilişim, E-Ticaret Sistemleri Farabi

Farabi Bilişim Firma Yetkili Girişi Giriş