Arıtma ve Temizlik Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları

Firma Ünvanı :
Levtem Temizlik
Açıklama :
Levtem endüstriyel temizlik kurulduğu ilk yıldan beri Kocaeli temizlik şirketi olarak, uzman personeli ekipmanı ve kurumsal kimliği ile temizlik firması olarak Kocaeli bölgesinde hizmet vermektedir. Temizlik hizmeti sektöründe fabrika temizliği ve dış cephe temizliğinde gebze , darıca , Dilovası ve merkez ilçemizde hizmet vermekteyiz.
Kocaeli temizlik firması Levtem Temizlik ev ve iş yerlerinde yapılan temizlik sırasında görevli olan personelin tüm yasal yükümlülükleri iş sağlığı ve güvenliği kurallarına bağlı ve adli sicil kayıtları kontrol edilmiştir.

Kocaeli temizlik firması Levtem Endüstriyel olarak temizlik hizmetimizi yaparken kullandığımız tüm kimyasalların çevre ile dost olmasına dikkat etmekteyiz. Bu konuda çevre tüm kalite belgelerimizi almış bulunmaktayız.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51079" border="0" alt="Kurumsal Arıtma ve Temizlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kocaeli ve çevresinde temizlik hizmeti veren Kocaeli ev temizliğinde ve kocaeli temizlik şirketleri arasında en tecrübeli ve güvenilir olan firmamız ile
Anahtar Kelimeler: kocaeli temizlik şirketleri, kocaeli ev temizliği, kocaeli temizlik şirketi

Levtem Temizlik Firma Yetkili Girişi Giriş