Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ATASOY PANO VE KABİN SİSTEMLERİ ÇELİK EŞYA SAC İŞLEME, ŞEKİLLENDİRME
Açıklama :
Şirket Profili

Atasoy Pano Ve Kabin Sistemleri 2013 yılında kurulmuş elektrik panoları ve makine kabini komprasör ısıtma soğutma kabinleri gibi birçok sac işleme alanında faliyet göstermektedir.

Bünyesinde cnc bükme 3metre alt ve üst bıçakları parçalı dar bükümler yapabilme özellikli 3000x6mm sac kesme 3 adet eksantrik pers 4 adet punta makinesi ve 2 adet kaynak makinesi gibi geçlerle hizmet sunmaktadır. Özel kesimli işlerde lazer vb işleri müşteriye ek bir maliyet olarak yansıtmadan imalat yapmaktadır.

15 yıllık deneyimi mühendislik ve tasarım alanında 3 boyutlu tasarım yaparak müşterileri isteği doğrultusunda ürünün sanal olarak tasarımını yapmaktadır.

Firmamız kendi bünyesinde, %100 yerli sermaye ve iş gücüyle üretimini ve satışını gerçekleştiriyoruz. En yüksek teknoloji ile üretimini gerçekleştirdiğimiz kabinet ve duvar tipi kabinet ürünlerinde esnek çözümleri uygun maliyetlerle Düzce\' ye sunuyoruz. Bilişim projelerinizde sunucu kabinleri ve santral kabinlerinde özel ölçülerle size uygun çözümler üretebiliyoruz. Atasoy Kabin, kabinet ve duvar tipi kabinet ürünlerinde sektörün lideri.

Değişen pazar şartları ve müşteri isteklerine göre kolay ulaşılabilir , kaliteli ve güvenilir ürünler geliştirmektedir. Gelişmekte olan ve son teknoloji ile donatılmış makine parkuru, tecrübeli yönetim ve çalışan kadrosu ile yüksek kapasiteli üretimler yapmaktadır. Tüm süreçlerde ERP sistemi uygulanmakta ve tüm sistem hatasız izlenebilmektedir. Üretim hatlarında sade üretim araçları kullanılmakta ve Sürekli İyileştirme sağlanmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50273" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Atasoy Pano & Kabin Sistemleri firması hakkında kurumsal bilgiler, ürünler, hizmetler, uygulamalar ve iletişim bilgileri yer alıyor. . .
Anahtar Kelimeler: Atasoy Pano, Atasoy Kabin, Atasoy Pano & Kabin, metal sac işleme sac şekillendieme cnc punch cnc panc panc işleri kesim büküm tozboya pano kabin dikili panolar modüler panolar sayaç panosu fason imalat mühendislik plan preje bahce avlu direkleri metal kesme demir levha demir çelik metal dolap metal kutu takım dolaplarırı

ATASOY PANO VE KABİN SİSTEMLERİ ÇELİK EŞYA SAC İŞLEME, ŞEKİLLENDİRME Firma Yetkili Girişi Giriş