Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yazılım Destek Hizmetleri
Açıklama :
ISR | Information Security Research ekibi 15 yılı aşkın bilgi ve ağ güvenliği tecrübesini İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı olarak sizlere sunmaktadır.

Araştırmacı, çözümcü, üretken ve etik değerlere bağlı temel nitelikleri ile hizmet veren dinamik ISR kadrosu, iş ortaklığına son derece yatkın şekilde organize olmuştur.

ISR, bilişim sektöründe henüz gelişmekte olan ve ihtiyaç duyulan pek çok yeniliği eş zamanlı olarak ihtiyaçları doğrultusunda iş ortaklarına sunabilmektedir. Özellikle şirket bünyesinde kadrolaşmaya gitmek istemeyen, ar-ge veya yazılım ihtiyaçları bulunan üretici firmalara gerekli desteği sunarak mevcut bilgi birikimi ve ürünlerine güncel ve pratik çözümleri hızlı bir şekilde entegre etme esnekliğini sağlamaktadır.

Bilgi güvenliği konusundaki uzmanlığını CEH v8 (Certified Ethical Hacker), OSCE (Offensive Security Certified Expert), OSCP (Offensive Security Certified Professional), sertifikaları ile de belgelendirmiş olan ISR ekibi, bilgi güvenliği konusunda detaylarını hizmetlerimiz bölümünde bulabileceğiniz eğitim, test ve danışmanlık hizmetlerini de sunmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50224" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yazılım Destek Hizmetleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ISR, Bilgi, Güvenliği, Ar., Ge., ve, Yazılım, Destek, Hizmetleri

ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yazılım Destek Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş