Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
MAVİ ORGANİZASYON ANKARA
Açıklama :
Mavi Organizasyon 2005 yılından bu yana sayısız organizasyonlara imza atmış ve yaşattığı unutulmaz anlarla başarı merdivenlerini hızla tırmanmıştır. Düğün, davet, toplantı, kongre, açılış, kokteyl, tanıtım , fuar, müzik, doğum günü gibi her türlü özel ve önemli günlerinizde ;profesyonel ve dinamik ekibimizle yanınızda yer almaktan mutluluk duyacağız.

Dönüşü olmayan, bir özel güne sığdırılan en önemli organizasyonlarınızı emanet ettiğiniz Mavi Organizasyon kişiye ve kurumlara özel yaratıcı fikirlerle mutlu günlerinizin baş mimarı ve gizli imzası olmaktan gurur duyacaktır.

Istikrarlı , detaycı ve hassas çalışmalarımız, işimize duyduğumuz sevgi ve saygı bizi her geçen gün bir adım ileri taşıyan en önemli unsurlardır ve gelin beraber b’iz bırakalım, hayatınızın en özel günlerini bizlere emanet eden siz değerli iş ortaklarımızla farkımızın hissedildiği en detaylı en özel çalışmaların keyfini de birlikte yaşayalım.
Detay, estetik ve hassasiyet gerektiren faaliyet alanımızda titizlikle yaptığımız çalışmalarımız sonucunda profosyonel, genç ve dinamik ekibimizle başarı da kaçınılmaz olmuştur.

Faaliyet konularımız; düğün&davet organizasyonları, açılış, toplantı, fuar, kongre, catering, müzik, ses, ışık ve sahne sistemleri, çiçekçilik, animasyon, doğum günü ve sünnet kutlamaları, firma lansmanları, kokteyl, sergi, konser, mekan temini ve araç kiralamadır.

Tüm bu çalışmalar zaman isteyen, detay, titizlik ve estetik gerektiren, dönüşü olmayan ve bir özel güne sığdırılan organizasyonlardır.

Ekip olarak ilkemiz ;işimize gösterdiğimiz özen, saygı, sevgi ve sürekli gelişim ilkesi ile daima mükemmeli yakalayarak memnuniyetinizi ilk sıralara taşımaktır.

Hedefimiz; bu sorumluluk duygusu ile tek tek her detayı şekillendirerek kişilere ve kurumlara özel yaratıcı fikirlerle yanınızda olmaktır. Özel günlerinizi organize etmenin telaşını siz yaşamayın. Sadece sevdiklerinizle beraber güzel anların tadını çıkartın.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49859" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mavi Organizasyon
Anahtar Kelimeler: Mavi Organizasyon

MAVİ ORGANİZASYON ANKARA Firma Yetkili Girişi Giriş