Bal Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Hayvansal Gıdalar Firmaları : Bal Firmaları

Firma Ünvanı :
ekin emek gıda ltd.şti
Açıklama :
Doğu karadeniz bölgesinde tarımsal faaliyetlerde bulunmak. Bal ve reçel türevlerinin üretimini yapmak. Ayrıca meyve çeşitlerin artırılması ve geliştirlmesini sağlamak.
Bizler EKİN EMEK Ailesi olarak beslenmenin hayati önem taşıdığını ; Günümüzde ise dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de beslenmenin ana maddesi olan gıdalar üzerinde oynanan oyunları fark ederek, "Doğrudan üreticiden tüketiciye" ilkesinden yola çıkarak, hiçbir endüstriyel işlemden geçmeden, halkımıza DOĞRU BESLENMENİN DOĞAL GIDA ÜRÜNLERİ ile olduğu bilinci ile DOĞAL GIDA ürünlerini sunmaya karar verdik. Ülkemizde doğası bozulmamış, sanayi atıklarıyla kirlenmemiş, geniş ve çok çeşitli bitki örtüsüne sahip, biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliği "UNESCO" nun koruma altına aldığı Artvin-Rize havzasında kestane ağaçlarının bulunduğu yerlerde konuşlanan kara kovan peteklerde üretim yapmaktayız. Ayrıca bölgemizde de yetişen Karayemiş; Kivi; Yaban mersini (likapa) diye bilinen besin değerleri yüksek Şifalı bitkiler arasına giren ürünlerin meyve ve yan ürünlerini (reçel, şurup v. b) ; Yine en güvenilir laboratuarlarımızda analizini yaparak sağlığa uygun ortamda ambalajlayarak halkımıza en uygun fiyat ve yüksek kalite ile sunmaktayız. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49603" border="0" alt="Kurumsal Bal Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ürettiğimiz balların online satışının yapıldığı site, Sitede Balın faydaları üzerine yazılmış makaleler, belgesel ve tanıtım videoları bulunuyor.
Anahtar Kelimeler: Yayla Balı, Çiçek Balı, Kekik Balı, Kestane Balı, Akasya Balı, Ihlamur Balı, Kara Kovan Kestane Balı, Kaçkar Balı, Anzer Bali, Ayder Balı, Karadeniz Balı, Gerçek Bal, Hakiki Bal, Karakovan Balı, Macahel Balı, Organik Bal, Sahte Bal, Süzme Bal, Tema Bal,

ekin emek gıda ltd.şti Firma Yetkili Girişi Giriş