Otomotiv Elektrik ve Elektroniği Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Elektrik ve Elektroniği Firmaları

Firma Ünvanı :
Nitro Group/NİTRO BİLİŞİM
Açıklama :
Otomotiv sektöründe hizmet veren firmamız; otomobil ve hafif ticari araçlar ile birlikte kamyon, otobüs ve iş makinalarının arıza tespit cihazlarının tedariğinde müşterilerine kalıcı çözümler üretiyor. Gelişen teknoloji ile birlikte firmamızda, güncel, binek ve ağır vasıta tüm araçların arıza tespit cihazlarını tedarik edebilirsiniz. Bunun yanı sıra son dönemde diagnostik sistemlerin otomotiv sektörünün en önemli yapı taşlarından birisi haline gelmesi, Nitro Bilişim ailesi olarak bizleri daha fazla sorumluluk almaya teşvik etti. Bugüne dek çalışmaları ve elinde bulundurduğu müşteri portföyü ile doğru orantılı olarak değerli iş ortaklarımızla beraber faaliyetlerini uzun yıllar sürdürecektir.
Nitro Bilişim hizmetleri arasında satış sonrası teknik destek ve müşteri memnuniyeti, satışı yapılan arıza tespit cihazlarına uygun simülatör ve test adaptörleri ile müşterilerin sorunları kısa süre içerisinde çözüme üretmektedir. Bunun yanı sıra arıza tespit cihazı “Teknik Destek” ekibimiz müşterilerine verdiği telefon ve uzaktan yardım desteği ile cihazların genel kullanım esasları konusunda profesyonelleşme imkanı sunuyor. Nitro Bilişim’in müşterilerinin kullanımına sunduğu tüm ürün ve hizmetler “GARANTİ” altındadır.
FORD VCM ARIZA TESPİT CİHAZI
VCM II. Ford araçların yetkili servislerde kullanılan yeni nesil arıza tespit diagnostik cihazıdır. Ayrıca Ford motoru kullanan Mazda, Landrover, Jaguar, Lincoln/Mercury dahil bütün araçlara uyum sağlamaktadır.
OPEL GM MDI ARIZA TESPİT CİHAZI
Opel-Chevrolet araçlarda diagnostik araç müdahalelerinde 2009 yılına kadar Tech 2 cihazı kullanılmaktaydı. 2009 yılı sonunda ise Tech 2 yerine Opel ve Chevroletin araçlarda eski ve yeni tüm modlleri destekleyen GM-MDI orijinal arıza tespit cihazı kullanılmaktadır.
İnternet sitemizi ziyaret için http://arizatespitcihazi. com/
http://gmmdi. net/
http://fordvcm. net/


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49555" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv Elektrik ve Elektroniği Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Narta Elektronik Ä°nşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti., arıza tespit cihazları başta olmak üzere otomotiv sektörünün ihtiyacı olan tüm çok sayıda yüksek teknoloji ürünün ithalatını ve satışını gerçekleştirmektedir. Pazarlamasını yaptığı ürünlerin satış sonrası desteğini de büyük bir titizlikle gerçekleştiren NARTA TECHNOLOGY, sektörün öncü şirketleri arasında gelmektedir.
Anahtar Kelimeler: binek arıza tespit cihazı, arıza tespit cihazı satış sitesi, launch türkiye distribütörü, ağır vasıta ariza tespit cihazı, izmir arıza tespit cihazı, narta technology, narta izmir,

Nitro Group/NİTRO BİLİŞİM Firma Yetkili Girişi Giriş