Fotoğraf/Video Şirketleri

Sektör : Film / Müzik Şirketleri Firmaları : Fotoğraf/Video Firmaları

Firma Ünvanı :
Ceyda Kara Photography
Açıklama :
Samsun'un bebek ve doğum fotoğrafçısı. . .
Özel günler, model, katalog ve ürün çekimleri için en ekonomik adres. . .
Hamilelik fotoğraflarının çekilmesi için en uygun zaman aralığı 7-8. aylar arasıdır. Bu dönemde hem annenin hareketleri henüz kısıtlanmamıştır, hem de karın çapı hamilelik fotoğrafı çekilebilecek uygun büyüklüğe ulaşmıştır. Bu çekimlerde genellikle anne ve babayı, varsa kardeşlerini bebeğinizin odasında ve kendinizi rahat hissedeceğiniz evinizde çekmeyi tercih ediyoruz. Bunun yanında isteğe bağlı dış mekan veya stüdyo çekimleri de yapabiliyoruz.

Büyük güne gelince, ilk çekimler anne ve babanın hastaneye gelişiyle başlıyor. Odanızda doğum anını beklerken o heyecanlı anlar karelere yansımaya başlıyor. Doğum vaktinizin gelmesiyle birlikte, ameliyathaneye kadar olan bu kısa süreçte, o mutlu telaşınızı, tüm doğallığıyla çekmeye devam ediyoruz. Ve sonrasında bebeğinizin dünyaya gözlerini ilk açtığı saniyeleri, anne ile ilk kucaklaşmasını, yıkanması, bakımı ve ilk ölçümlerini hikayenize ekliyoruz.

Doğum hikayenizin sonu odanızda geçiyor. O ana kadar heyecanla bekleyen babanın ve aile büyüklerinin de hikayenize katılma vakti geliyor. O dakikalarda sizler tarif edilemez bir mutluluk içindeyken biz ise sizin için o anları ölümsüzleştiriyoruz.

İsterseniz doğumdan sonraki ilk haftalarda evinizde doğal ışık altında bebeğinizin en masum fotoğraflarını da hikayenize ekleyebiliyoruz. Siz tüm bu doğum sürecinin heyecanını tekrar tekrar yaşarken O’na ise hayatının hediyesini veriyorsunuz…


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49426" border="0" alt="Kurumsal Fotoğraf/Video Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ceyda Kara Photography firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Ceyda, Kara, Photography

Ceyda Kara Photography Firma Yetkili Girişi Giriş