Ziraat Sektörü Şirketleri

Sektör : Ziraat Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Pematek Makine
Açıklama :
1991 yılında tuz ve nakliyat faaliyetlerinde Birel Kristal Tuz markasıyla ticaret hayatına başlayan firmamız, kurulrulduğu günden itibaren kalite, güven ve müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir.

Tuz üretim safhalarında ihtiyaç duyulan makinaların üretimine başlanmasına karar verilen 1997 yılında çalışma prensibi olarak kurutma temizleme teknolojisine benzer bakliyat ve tohum eleme, temizleme makinaları üretimine PEMATEK MAKİNE Markasıyla başlanmıştır.

2012 yılında ikinci bir fabrikayla Taş Kırma Tesisleri kurmaya başladık. Bir çok büyük projeyi alanında uzman ekibimizle bitirip teslim etmiş bulunmaktayız. Yeni projelerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Müşterilerden gelen yoğun talep ve memnuniyet neticesinde ürün çeşitliliği artırılmış, ihtiyaçlar ve gelişen teknolojik gelişmelere ayak uydurularak günden güne yurt İçi ve yurt dışı piyasalarda pazar payını artırmaktadır. Hedefimiz basarımızı artırarak devam ettirmek ve Pematek ismini bir dünya markası haline getirmektir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49384" border="0" alt="Kurumsal Ziraat Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: PEMATEK Makine tohum temizleme üniteleri, taş kırma üniteleri, tuz üretim hatları, un üretim tesisleri, bakliyat eleme tesisleri, süper elek ve özel yapım makineler.
Anahtar Kelimeler: pematek, pematek makine, tohum temizleme, bakliyat eleme, bakliyat tasnifleme, un tesisleri, taş kırma üniteleri, özel yapım makinalar, tuz makinaları

Pematek Makine Firma Yetkili Girişi Giriş