İletişim Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : İletişim Şirketleri Firmaları : İletişim Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
OKTAYLAR TİCARET
Açıklama :
Gözde Parça Kontör 2000 yılında cep telefonu sektörüne girerek belirli aşamalardan geçip bugüne ulaşmıştır. Sektörde farklı bayilik sistemlerinden geçerek 13 yıldır ticari faliyetini devam ettirmiş ve hala farklı gsm sektör bayiliklerini de bünyesinde bulundurmaktadır.

Firma olark tek amacımız kaliteli, güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyetidir. Bu fikirle 13 yıl önce ticari hayatına başlayan Gözde İletişim; bugün parça kontör sektöründe de lider olma yolunda emin ve sağlam adımlarla yol almaktadır. Bu amaç doğrultusunda http://www. gozdetahsilat. com wep sitesi kurulmuştur. Bayimiz olduğunuz andan itibaren bütün operatörlere (Turkcell-Vodafone-Avea) dilediğiniz an dilediğiniz kadar parça kontör gönderimi yapabilirsiniz.

Ayrıca size özel müşteri temsilcilerimizle 534 644 42 24 nolu telefon numaralarından da ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca siz değerli bayilerimizin istekleri doğrultusunda da tüm operatörlerin toptan hat, kontör ve telefon ihtiyaçları da en uygun fiyata karşılanabilinmektedir.

Bir çığ gibi büyüyen Gözde Parça Kontör'e sizleri de bekliyoruz. 13 YILLIK GÜVEN VE TECRÜBEYLE. . . Firmamız Türk Telekom Ana Bayi, Ttnet Ana Bayi Casper Ana Bayi Turkcell Ana Bayi Vodafone Ana Bayi Avea Yetkili ASN Güvenlik Sistemlerinde Lider Firmalar İnternet Cafe, Cam Sanayi, Bilgisayar Sektöründe Bölgesinde Lider Gsm Sektöründe Lider Ve Rakip Tanımayan Bir Kuruluştur.

MİSYON : Sunulan Hizmetleri güven ortamında iş ortaklarına ve alt bayilerine zamanında ulaştırmaktır. Bayi memnuniyeti ile platform hızla gelişen dinamiklerine çözümler getirmektedir.

VİZYON : iş ortakları; alt bayilerine müşteri sadakati ve İller arasında bayilerin genel bir platformda çözümlerini bulmasını sağlamaktır. gerçek alıcılarla gerçek satıcıları bir araya getirmektir.

Oktaylar İletişim & Bilgisayar Danışmanlık San Tic Ldt Şti


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49309" border="0" alt="Kurumsal İletişim Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: gozdetahsilat.com, PARÇA KONTÖR DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ, PARÇA KONTÖR BAYİLİĞİ, PARÇA KONTÖR ANA BAYİİ, En Ucuz Parça Kontör, Parça kontör satışı, Parça Kontör Yükleme, Parça Kontür Transferi, Kontör Yüklemek, Kart Kontör, Kntr, Kontr,
Anahtar Kelimeler: tr

OKTAYLAR TİCARET Firma Yetkili Girişi Giriş