Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Extra Organizasyon
Açıklama :
Hayatımız boyunca öyle günlerimiz vardır ki tekrarı imkansızdır ya da biz her zaman öyle olmasını isteriz.

Evlilik, nişan ve sünnet düğünümüz gibi günler bu özel anlardan biridir. Bizim için öyle özeldir ki hazırlıklarımız aylar öncesinden başlar. Davetlilerimiz ve ağırlayacağımız mekanı belirler, davetiyeleri bastırıp davetlilere ulaştırırız.

Yemekli mi yemeksiz mi olsun karar verir, yiyecek içecekten tutun, orkestraya, ne tür araç kiralayacağımıza kadar herşeyi düşünür ve ilgilenmek zorunda kalırız. Çoğu zamanda tüm bu işleri kendimiz yapmak istediğimizde yeterli bilgimiz ve deneyimimiz olmadığı için hata yaparız.

EXTRA ORGANİZASYON’un profesyonelliği sizi olası tüm aksiliklerden kurtaracaktır.

Bütün bunları yaparken de hiç bir aksilik ve eksiklik olmamasını isteriz ki o güzel günümüzde ağzımızın tadı bozulmasın, davetliler yeterince eğlenip mutlu olabilsinler.

Şimdi özel günlerinizin daha özel olması, hayalinizdeki bu özel günün muhteşem geçmesi kusursuz olması için EXTRA ORGANİZASYON ve arkasındaki eğitimli, güçlü ekibi var.

Sizin adınıza mekan seçiminden orkestraya, limuzin kiralamaya, sanatçı temininden seslendirme, ışıklandırma düzenine, aşçıdan servis elemanına kadar her şeyi profesyonelce organize ederek, özel günlerinizin kusursuz ve daha da özel olmasını sağlayacaktır.

EXTRA ORGANİZASYON sizden sadece ve sadece sizden bu özel günün keyfini çıkarmanızı isteyecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48948" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Extra Organizasyon firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: extra, organizasyon, kayseri, kayseri organizasyon, kayseri düğün organizasyonu, kayseri nişan organizasyonu, sanatçı, konser, müzik, gösteri, açılış, kokteyl, mezuniyet

Extra Organizasyon Firma Yetkili Girişi Giriş