Ulaşım ve Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
Frigolog Lojistik
Açıklama :
Donuk Antrepo,
-Gümrükleme Hizmeti,
-Donuk Paketleme ve Elleçleme ile
-Milli Donuk depo,
-Donuk parsiyel sevkiyat ve
-Donuk ürün dağıtım ile hizmetimizi sürdürmekteyiz.
Soğuk/donuk ürünlerin depolanması, nakledilmesi, dağıtılması işlemlerinde standartların üzerinde yüksek kalite /düşük maliyet, karşılıklı kazanç, şeffaflık ve güvenilirlik felsefeleri üzerine müşterilerimize hizmet vermektedir. Müşterilerimizin soğuk/donuk ürünleri üreticilerinden kalite kontrollü yapılarak teslim alınır, müşterimizin depolarına taşınır. Yurtiçi nakliyede kullanılan aracımızda aynı anda iki farklı sıcaklıkta donuk ürün ile iki farklı sıcaklıkta soğuk ürün taşınabilmektedir.
Araçlarımızla farklı sıcaklıklarda ürün taşıyabilme ve kısa süreli saklama yapabilme özelliği nedeniyle outside catering hizmetleri için, organizasyonu yapanlara kolaylık ve maliyet azaltıcı çözümlerimiz mevcuttur.
Frigofrik araçlarımızla tadım, tanıtım, test ve eğitim gibi faaliyetlerde araçlarımıza özel logonuzu da uygulayarak şirketinizin özel ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş araçlarımızla dönemsel nakliye yapılmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48649" border="0" alt="Kurumsal Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: FRIGOLOG NAKLİYE DEPOLAMA DAĞITIM
Anahtar Kelimeler: Frigolog, Lojistik

Frigolog Lojistik Firma Yetkili Girişi Giriş